Fajčim uz asi pat rokov. Teraz niekedy aj 15 cigariet denne. Chcem sa spytat, ake su priznaky Obstrukcnej choroby pluc, ci s tym ma niekto skusenosti a ci sa to da liecit. Je to dedicne? U mna v rodine este nikto na to netrpel a ani nemal rakovinu pluc, ale aj tak bojim. Fajcenie je fest hrozny zlozvyk a neviem sa ho zbavit a pri kazdej cigarete myslim na to, aka som hlupa, ze by som mala prestat a kolko vaznych ochoreni z toho mozem mat.
fajčenie a všetko okolo neho
Ja som v podstate prestala, sice stale fajcim prilezitostne pri pivku, v priemere mozno 1 cigareta za tyzden. Mne pomohla predstava, ako bude za par rokov hrozne vyzerat moja plet. Na starsich zenach hned vidno, ktora fajci a ktora nie a to teda ja nechcem. A este mi strasne vadili hlieny.
ahoj nefajčim dva mesiace,kupila som si naplaste a tie pomohli a stačili tri kusy dufem že to vydržim skus to stoji to za to
pozrite si www.ceknito.sk stvrte video zhora.
Dievca mile... nefajci len cigarety ... ale aj citaj co je vsetko na tom webe...
www.zdravie.sk
ak mas moznost vyhladaj si na nete- priznaky. ale co viem ja-tak nestacis s dychom,piskanie pri dychani..
hej hnusny-krasny zlozvyk :-)
skus hypnozu na liecenie-ak mas moznost-inak nic nezabera-ak nemas pevnu volu.