Preco je na mna zla?

Príspevok v téme: Preco je na mna zla?
Angelina87

S priatelom mame super vztah, vsetko nam klape a velmi si zelam, aby to tak zostalo. On ma este jednu sestru - s tou si velmi rozumiem, lebo sa uz aj trosku dlhsie pozname zo skoly a tiez ma aj brata.
A prave tam je kamen urazu. Priatelka jeho brata ma nema rada. Mozno to posudzujem nejako neobjektivne, ale vzdy ked sa objavim u nich doma, zazera na mna, ako keby som im tam prisla robit vsetkym zle, alebo vykradat chladnicku, proste ide z nej velmi vela negativnej energie a uz si to vsimol aj priatel. On to radsej nekomentuje.
V poslednom case tento problem ale nabral aj trochu novy rozmer. Coraz viac rozmyslam o tom, ze ona je v skutocnosti lepsia, sikovnejsia atd. ako ja. Skutocne, ona je krasna, stihlucka, skvela sportovkyna, vyzna sa do umenia a ja som looser, ktory nevie dokopy nic (to hovori moje sebavedomie a zdravy rozum je ticho, namiesto toho, aby sa priznal, ze uzasne hram na klaviri, spievam a pisem genialne poviedky a popritom skudujem nieco uplne ine a ide mi to ). Proste stale myslim na to, aka je ona super a ja som najvacsi LOOSER a uz mi z toho kvapka na karbit.
Nemate nejake rady ako to mam vyriesit? Dakujem krasne :)

Rady

Angelina87,
tá priateľka Tvojho brata Ti nesiaha ani po členky.
Našla si v sebe pozitíva? to je super, drž sa ich a nenechaj sa zdeptať nejakou namyslenou pindolínou. A čo keď je ona super športovkyňa, zase nevie hrať na klavír. Ona Ti môže byť ukradnutá, veď s ňou nechodíš.
Jednoducho Ťa chce psychicky potopiť a vie Ťa naviesť do stavu svojim správaním, že si to sama začínaš o sebe myslieť. Veď to je obyčajná chudera. Taká nech Ťa ani netrápi, jednoducho keď Ťa nevie akceptovať ako seberovnú, ignoruj ju a zasmej sa jej do očí. Musíš tú jej manipuláciu obrátiť proti nej, keď si s ňou v jednej miestnosti.
A ja by som sa jej ešte aj opýtala, s čím má problém, keď stále na Teba len zazerá, ja by som sa s takou nekašlala, nezaslúži si, aby si s ňou jednala v rukavičkách ale priamo na rovinu.
Ver mi, viem o čom píšem, musíš jej ukázať, že sa jej nebojíš...

smolko

Angelina87..nerob si z toho nic..je to typicka zenska pochybnost..taketo pocity nemas len ty, ale mam ju aj ja..ma ju aj tvoja kamaratka a pomaly kazda baba..nepoznam ziadnu babenu, ktora by bola so sebou spokojna na 100%-ak by len nejaka fiflena...vies, ja mavam tiez taketo pocity-som obycajna baba, nie az tak pekna,mam siroky zadok a stehna,neviem pekne spievat,nehovorim plynulo ziadnym jazykom,nedokazem si nikde presadit svoj nazor a som typicka zakomplexovana osoba..vzdy ked ideme n iekam s kamaratkami, citim sa tam ako seda myska, som najskaredsia,najtucnejsia..stale si hovorim,uz nebudem jest (pritom nejedavam vela,aj to vela ovocia)Verim,ze moje problemi by sa vyriesili, keby schudnem na zadku a stehnach(brucho mam pekne) a zacnem si vazit samu seba..lenze nemam taku pevnu volu..preto kasli na tu babu, A HLAVU HORE!!!! ..krasa nieje vsetko!!!

ROBAK

No vidis ved aj ty si sikovna ako pises vies vela veci a povedal by som ze si pekna baba a mas aj dostatok sebavedomia tak kde je problem ... :)