dievcata pomozte

Príspevok v téme: dievcata pomozte
jany

ahojte.som sice chlapec,ale chcem sa vas opytat na jednnu vec.priatelka vysadila antikoncepciu pred troma mesiacmi a tak pouzivame kondom.dnes ale ked sme boli na mensom vylete,tak sme sa v aute trosku odviazali ale nemal som pri sebe kondom.tak sme to riskli.mame 19 a na male je este casu a casu.vybral som sa z nej este pred,ale bojim sa ci predsa len nieco neuslo.je nejaka finta na privolanie menstruacie?obraciam sa na vas dievcata,mozno viete o niecom.dakujem

usiko

my to takto robime dva roky a nic sa nestalo...ani stres nemam...proces otehotnenia je komplikovany, nie je to ako ked zasadis fazulku a vyrastie ked polievas....otehotniet sa da, len ked ma zena ovulaciu, a tu ma asi tak tri-styri dni v mesiaci...mozno den-dva naviac....inokedy nie...a ked si ho vytiahol predtym...mate nulovu sancu, teda skoro nulovu...neboj sa.....nech si spravi test ked jej bude meskat menzes...

:)

Finta na privolanie nie je..Cervene vino sice moze urychlit prichod,no tak o 1-2 dni skor..Takze bud tabletka po..Alebo si jednoducho vyratajte ci nemala zrovna vtedy ovulaciu,ak nie,problem by nemal byt..tak sa drzte!A ak si bude robit nahodou tehotensky test,treba si vsimnut citlvost testu-tie lepsie a spolahlivejsie sa daju robit na 5.den po styku,skor nie.