ahojte.som sice chlapec,ale chcem sa vas opytat na jednnu vec.priatelka vysadila antikoncepciu pred troma mesiacmi a tak pouzivame kondom.dnes ale ked sme boli na mensom vylete,tak sme sa v aute trosku odviazali ale nemal som pri sebe kondom.tak sme to riskli.mame 19 a na male je este casu a casu.vybral som sa z nej este pred,ale bojim sa ci predsa len nieco neuslo.je nejaka finta na privolanie menstruacie?obraciam sa na vas dievcata,mozno viete o niecom.dakujem
dievcata pomozte
my to takto robime dva roky a nic sa nestalo...ani stres nemam...proces otehotnenia je komplikovany, nie je to ako ked zasadis fazulku a vyrastie ked polievas....otehotniet sa da, len ked ma zena ovulaciu, a tu ma asi tak tri-styri dni v mesiaci...mozno den-dva naviac....inokedy nie...a ked si ho vytiahol predtym...mate nulovu sancu, teda skoro nulovu...neboj sa.....nech si spravi test ked jej bude meskat menzes...
Finta na privolanie nie je..Cervene vino sice moze urychlit prichod,no tak o 1-2 dni skor..Takze bud tabletka po..Alebo si jednoducho vyratajte ci nemala zrovna vtedy ovulaciu,ak nie,problem by nemal byt..tak sa drzte!A ak si bude robit nahodou tehotensky test,treba si vsimnut citlvost testu-tie lepsie a spolahlivejsie sa daju robit na 5.den po styku,skor nie.
fina zial nie je. ale moze si spravit test. da sa kupit aj v drogerii.
no to teda neviem, jedine tableta po, alebo vela, vela cerveneho vina...