Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojiiim sa !!!

palacinka

este som zabudla napisat, ze kedze HAK zahustuje krv a tym moze sposobovat rozne krvne zrazeniny, je dobre uzivat nejake vitaminy ako napr. B12, B6 a kyselinu listovu.. to by malo zabranit zrazaniu

palacinka

v prvom rade je dobre ze si HAK vysadila, pretoze kombinacia HAK a cigariet je smrtelna!! myslim ze zenam fajciarkam po 35-ke sa vobec neodporuca brat HAK, lebo ked sa tieto dva rizikove faktory skombinuju, dokazu sposobit trombozu dolnych koncatin, ktora moze skoncit plucnou emboliou a toto uz nie je sranda!! ja na tvojom mieste by som sa pokusila aj prestat fajcit, no je to uz na tebe......
a HAK sa uplne z krvi vyplavi asi az po pol roku od skoncenia uzivania, cize ak sa chystas na nejake vysetrenia tak radsej este pockaj.. resp. ak mas nejake problemy (napr. bolesti koncatin, opuc hy a pod.) urcite navstiv cievneho lekara.. no verim ze si HAK vysadila v predstihu a tym predisla zdravotnych komplikaciam..

niekto

fajcenie + hak je velmi nebezpecna kombinacia
ked sa velmi bojis mozes skocit preventivne za srdciarom

janek nemudruj pit saa moze :P

janekMY33

pozry sa ked visadis kazde lieky tak svojmu telu ulavis lieky su chemia a ked beries Hak tak nesmies pit alkohol a hlavne nie kouzit lebo by si mohla umriet

alzbee

Nic v zlom, ale dost "skoro" nad tym uvazujes, ci sa ti moze nieco stat...odhliadnuc od toho, ze ti nerobila doktorka testy, tak v kazdom pribalovom letaku mas napisane, ze fajcit je rizikove popri brati HAK...to, ze si pila nejak extra nevadi-tam ide skor o to, aby clovek kvoli chlastu nevygrcal tabletku 3-4 hodky po uziti...