Ako ho nalákať?

Príspevok v téme: Ako ho nalákať?
madonna

Chalani, čo vám viac imponuje, keď je babenka aktívna alebo predstiera nezáujem? Napr. keď má babenka o niekoho záujem, či mu má písať prvá /jasné, nie stále aby ho úplne neodradila/, má byť iniciatívna, alebo skor čakať, kým chalan napíše, resp. sa ozve prvý? Toto sa mi doposiaľ nepodarilo uhádnuť, ktorá stratégia viac chlapov priťahuje. Viem, každý nie je rovnaký, ale aj tak, vy individuálne, čomu by ste dali prednosť a PREČO? Dakujem....

vikigh

Áno mne sa páči jeden chalan ale neviem ako naňho zaragovat aby som ho zbalila už aj vie že som do neho ale ja ho chcem jemu je jedno že ho ľúbim .

katika88

Veru je plno super chalanov co su hanblivy a kedze baby cakaju kedy sa osmelia tak sa ani nedockaju...ja som svojho chalana tiez musela zbalit bo sa tak hanbil :-))

love doctor

ja mam rad ked zena ma pohladom zvadza. vtedy viem zhruba na com som. ale ked sa ani nepozrie, a tvari sa ignorativne, tak to som potom zmateny.

terence

a potom sa baby stazuju, ze nikoho nemaju. a pritom tolko dobrych chalanov je vsade, len su hanblivi a nie iniciativni

kiara88

mne sa uz dlhsie paci jeden chalan,piseme si aj na nete aj sa obcas stretneme na disco,ale on vobec nie je iniciativny,chcela by som jeho cislo,len neviem ci to nie je sproste si ho pytat...

DJ HiDe

Jednoznacne sa priklanam k prvej moznosti. Nemam rad, ked dievca skryva svoje city, a caka, kym sa jej vysnivany princ zobudi, a klakne jej pred kolena s ocami plnymi laskou. V dnesnej dobe by uz nemalo byt nezvycajne balenie chalanov opacneho pohlavia, i ked este stale niektore zeny to beru ako hyperponizujucu vec, ktoru nedhodlaju urobit. Jediny vysledok takeho spravania su ustavicne depresie a smutok. Mohol by som to dolozit aj osobnymi prikladmi, ale to by uz bolo na dlhsie polemizacie..

to je jedno

Mno, vsetko je aj vec spravneho *nacasovania*, ale ked das najavo zaujem tak by si tym nemala nic pokazit. Podla mna len nezrely chlap sa zlakne. No ale je to samozrejme vec podania, vkusu atd. Vela stastia.