AHojte...pocujte ked sme sa len vcera s manzelom milovali asi bude skoro hned zajtra si kupit test ci to vyslo ked chceme dieta...co myslite?treba pockat nejakych paru dni alebo je to jedno?poradte.....
CHCEM DIETA
dfdrtg daju sa take kupit ...
ci je vysledok 100% si nemyslim:P
vraj sa robi 21 dni po styku...
tehotensky test sa robi v den ocakavanej menstruacie alebo ked timeska minimalne 5 dni az tyzden ..inak ti spravny vysledok neukaze..take ze 5 dni po oplodneni to je riadna blbost !
no vies za ten jeden den este nemusi byt vajicko ani oplodnene takze ja by som neponahlal
Jaj, hlavne sa tym nestresuj, lebo stresom tomu nepomozes... Testy ani nekupuj a raz sa milo prekvapis! Ked ti to bude meskat alebo tak... :) A najma - nemiluj sa s tym, ze chces mat dieta, nemysli na to vela, iba si uzivaj... Psychika robi vela.
hormon sa vola hcg ci jak
su testy ktore tvrdia ze to zachytia za 5-7 dni cim neskor si ho spravis tym je presnejsi vysledok
aaaaach jaj....tak to neviem ci vydrzim....ale tak dufam len ze sa to podari...:(lebo v poslednej dobe sa nedarilo:((no uvidim...uz len cakat...
jj, par dni treba pockat, ja by som aj tyzden... ked zena otehotnie, postupne sa zacina v jej tele tvorit dajaky hormon, ktory tehot. test dokaze zachytit a tak ukazat, ci zena je alebo nie je tehotna... drzim palce :)