Priatel a pokec

Príspevok v téme: Priatel a pokec
smejko0055

Ahojte chcem sa niečo spýtať. Mám priateľa, s ktorým som 5 mesiacov. Náš vzťah bol zatiaľ bez problémov, ale všimla som si, že chodí na pokec. Pýtala som sa ho na to a povedal mi, že si tam píše s nejakými dievčatami a že je to iba čisto priateľské. Vraj sa nemám strachovať, že má rád iba mňa. Lenže ja sa stále trápim,lebo viem, že keď píše so mnou, píše aj s tými dievčatami. Neviem, čo mám robiť, či mu mám dať nejavo, že mu to vadí, zakázať mu to? Alebo nechať to tak, čo z toho bude? Možno si z toho robím zbytočné starosti, ale trápi ma to. Budem vďačná za každú radu. Ďakujem.

LiankaN

smejko0055....moja povedz mu to na rovinu naco cakas? nech si vyberie bud ty alebo pokec pisat si s nim mozes aj cez skype,ja by som to neriesila ...

kariikamento

tak ja mam takito problem nechcem stratit svoju priatelku kvoli pokecu ale ona si neda povedat a stale tam chodi skadekim si pise a mne to dost vadi nieze by som bol ziarlivy ale jednoducho sa to neda vydrzat aktivoval som jej plusko aby som videl ze skim si pise ale ona zistila ze sa da vsetko vymazuvat tak to tak aj roby a neviem ako jej mam vysvetlit ze takto sa najrichlejsi rozideme lebo sa moze stat ze sa z niekim zoznamy stretne sa snim a ked ho nepozna a ani on ju tak sa budu obidvaja predvadzat ako to byva a zalubisa do neho a namna sa vykasle prosim porate mi ako jej to mam vyhovorit za odpoved voprd dakujem

stela1967

Ja by som take nieco netolerovala.Viem o com je pokec kazdy chlap co tam chodi chce len jedno... Sama mi to dcera povedala kolko dostava perverznych emailov od vselijakych uhylakov atd a najhorsie je na tom ze su to zenaty zadany..Pokec je pre pubertakov ale nie pre zadanych so zenou sa doma porozpravat nevedia tak hladaju vselijake ine zabavky kym ona vari v kuchyni ale su tam aj vselijake zeny nie len chlapi.Pokec uz znicil vela vela vztahov.Zial niektory muzi mozu mat doma tu najkrajsiu najlepsiu zenu denne jej vyznava lasku atd.a popri tom oblbovat druhe vyhladavat na PC zabavky s takym chlapom marni zena cas svoj zivot ja to nazivam virtualnou neverou a to je krok k skutocnej nevere neverim keby takemuto chlapovi nejaka navrhla stretnutie ze odmietne.Nestracajme cas s takymito uchylmi na svete je vela chlapov ktorych nezaujima ani pokec proste ziadna druha.

Catherin

Zalzi od toho, co im pise a ci o tebe tie baby vedia. To je velmi dolezite! Mala som priatela, na zaciatku vztahu mi povedal, ze si pise s jednou babou uz 2 roky a ze je to len kamaratstvo. Ja som mu verila, neriesila som to, nepatrala som, nestarala sa. Az som sa dozvedela, ze ona o mojej existencii netusi a ze on planuje stretnutie s nou, zili sme v Anglicku, on bol cech a pisal jej tam ze sa planuje vratit domov a pytal si od nej telefon aby sa mohli stretnut. Ked som mu kvoli tomu urobila scenu, tak este mna ponizoval ze vsak o nic neslo a na tom mi nema co vadit! Ale jemu vadilo aj ked mi niekto neznamy napisal cez skype par viet ze ako sa mam a kde som, spravil sceny. Ja som mu potom na to povedala, ze tak nech on ukaze co si pise s tou svojou, on sa strasne vykrucal a nakoniec otvoril email, hned jednu spravu zmazal a zvysok som videla. Chlapi nie su vacsinou ziadne neviniatka ale nechcem hadzat vsetkych do jedneho vreca. Ak je to v pripade tvojho priatela nevinne, nech ti nejaku korespondenciu ukaze. Ak to bude fakt nevinne, tak sa ukludnis a uz sa do toho nestaraj a budete si spolu spokojne zit.

ShaulaThalit

Aj moj priatel si pise s inymi babami, pozerasi ich fotky, hlada... Raz som sa mu tam dostala a bola som velmi sokovana, pretoze je ponizujuce pre zenu, ktora ma vazny vztah zistit, ze jej drahy nie je take neviniatko, akym sa tvari. Nuz, ubehlo par mesiacov a zmierila som sa s tym, kedze mi podal nejake vysvetlenia... Neverim vsak tomu, ze su to len kamaratky, pretoze ich oslovuje "sladkymi" osloveniami. Nechavam mu priestor, nech tam je aj cely den a cely vecer a nech si pise s nimi, akoby mal napisat mne, co sa minimalne stalo, aj to bola konverzacia o nicom... Ked sme spolu, je to ine, ale aj tak ma to trapi. Neryp sa v tom, nechaj tomu volny pribeh. Pokec je hlupost tak ako aj ostatne serveri s takouto podtemou. Pokial si tam clovek pise so svojimi blizkymi, kamaratmi a nevyhladava ine zeny/muzov je to ok... ale u mna pokec znamena len fatalnu hlupost.

kellysa

Nikdy by som neverila nikomu, co chodi na pokec, ked je v trvalom vztahu. Nieco to o nom vypoveda. Ruky prec... Vseobecne ten server neznasam a pokladam ho za dobry len pre nevyburenych pubertakov. U mna by chlap, co tam chodi, nemal sancu.