Inak ako dnes?? Vase rozmyslanie

Príspevok v téme: Inak ako dnes?? Vase rozmyslanie
maja147852

Chcela by som sa spytat ci aj vam sa stava ze urcite rozhodnutia by ste uz dnes spravili inak?? pripadne v istych situaciach by ste reagovali inak ako ste reagovali?? ja mam len 18 rokov ale napr zistujem ze dnes rozmyslam inak ako pred rokom a pred rokom som rozmyslala zae inak ako pred dvoma.. chapete ako to myslim ??
Tiez si myslite ze niektore veci ste mohli spravit aleboo povedat inak???
Lebo ja si to uvedomim niekedy az o par tyzdnov ze vlatne ono to mohlo byt aj inak ze som to mohla aj lepsie a dokonajejsie vyriesit. Dufam ze chapete ako to myslim :.. :)

bodocka

no ano aj ja som taka. to tak byva ked dospievame a nie je to nic vynimocne ze si clovek uvedomuje co si pisala a uvedomuje sam seba. ale na druhej strane je to vynimocne:)) - lebo su ludia ktory si skoro nic neuvedomuju kedze su hlupy az nas to serie:))

crossetdante

Maja, nie si nic vynimocne, si normalna ako vsetci. S odstupom casu a dospievanim, je normalne ze clovek ziskava iny pohlad na veci

minulost

samozrejme, že aj ja to tak vnímam. Niekedy si želám, aby sa dal vrátiť čas, určite by som kopec vecí robila inak.

skusenost

Je to logické, pretože časom dozrievame a učíme sa zo všetkého, čo je okolo nás. Teba to akože prekvapuje?

kiki na

No mne sa to tiež stáva, veľmi často, ale niekedy si uvedomím chybu už po 5 minutách od jej vykonania, tak potom lutujem... a snazim sa napravit co sa da...