Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepravidelna stolica!!Ste na tom niekto rovnako ako ja??

Príspevok v téme: Nepravidelna stolica!!Ste na tom niekto rovnako ako ja??
Luili

Už od narodenia mám nepravidelnú stolicu..napr že chodím na veľkú len občas.. 2x za tyžden..Nikdy som to nikomu nepovedala pretože som si myslela že je to normalne.Len nedavno sme sa z partiou o tom rozpravali na stanovačke pri ohni a ked som spustila to com vam tu teraz hovorym,tak sa vsetci zacali smiat..a ja teraz rozmyslam ci je to vlastne neaky velky problem???

poliewoocka

2 hrusky denne to vyriesia:)) myslim surove ovocie.. alebo ovsene vlocky na ranajky, s ovocim, najlepsie jablko. Slivky, melon, hrozno...

problema

Rady, ktoré píšete sú možno pre niekoho fajn, ale pre tých, čo majú so stolicou fakt problém (ako i ja a Luili), takéto metódy veru nepomáhajú. Trápim sa s tým a viem o čom hovorím. Slivvky, vlažná voda, to na mňa neplatilo ani v časoch, ked som chodila na stolicu 2x za týždeň. Teraz chodievam raz za 10 dní a verte, že už som zmixovala čokoľvek a nič (dokonca ani laxatíva, ani senný list). Dokonca ma nevyprázdnil ani klistír, ktorý mi robili v nemocnici. Neviem, v čom je problém a ako ho skutočne odstrániť.

usiko

nie je to normalne, podla odbornikov je super, ak sa vyprazdnujete tolko krat denne, kolkokrat ste jedli predchadzajuci den...ale to je o kombinovani stravy a o zlozeni stravy....ja chodim dvakrat denne, niekedy trikrat...podla toho, kolko vlaknuny som den predtym jedla...

takze bezny clovek musi mat stolicu aspon raz denne, ved ten odpad v tele kvasi a logicky prosukuje toxiny a vpusta ich do tela., takze to, co je odpad, musi z tela cim skor von....

ked budete kazdy vecer jest susene slivky /v Lidl ich maju fantasticke/ , zarucujem ze rano pobezite na zachod...a ked nie rano, tak kazdy den aspon raz....ja ked to prezeniem so slivkami, tak aj 5-6 krat.....

trulinka

minule som citala,ze normalne je vsetko medzi 3x za tyzden az 3x za den :).. ale vyskusaj kazde rano nalacno vypit dva pohare vlaznej vody,najlepsie odstatej. a do hodinky pojdes :)

lunka

Ked mas pravidelne stolicu dva-krat do tyzdna, tak je to u teba prirodzene a nejedna sa o nieco chorobne. Nikde nie je napisane ze musis chodit kazdy den na velku, aj ked vacsina ludi tak chodi...

Luili

Ahoj adam..no ja jem by som povedala ze az privela aj pravidelne jem =D vazim 68kg a mam 17rokov..pri vyske 173cm...

AdamKrt

To chce dobre jest a naucit sa pravidelne chodit na stolicu. Ak malo jes, tak mas problem z coho sa Ti ma robit...

Rano skus potom na lacno vypit plny pohar vlaznej vody. Samozrejme za predokladu, ze dobre jes. To by malo trochu pomoct a potom uz len tlacit, tlacit a tlacit :-)