co mam robit??

Príspevok v téme: co mam robit??
betika

ahojte! Mam problem s mojim priatelom sme spolu uz 7 mesiacov. Ja som zacala brat HAK pred 3 mesiacmi, ale proste mi prve tabletky nesedeli taak skusam druhe a ani tieto nie su pre mna vhodne. Teda by som ich chcela prestat brat ale uz nechcem ani nic skusat pretoze sa bojim o svoje zdravie a myslim ze som este mlada, mam 18. Viem ze ma to malo napadnut skor ale co uz. A teda nas problem je v tom ze moj priatel ma doslova nuti brat tabletky a ze ak nie tak sa so mnou rozíjde alebo ze sa bude stale hnevat a radsej pojde cez vikend s kamosmi von ako by mal byt so mnou. Ja som ten typ ze sa mu vzdy prisposobim ale teraz uz nemam silu. Lubim ho velmi ale naozaj neviem co mam robit. Ako by ste to riesili vy??

karioll

ja by som sa s takym debilom velmi rychlo rozisiel
nikto ta nemoze nutit k niecomu co nechces
nechapem,preco by si si mala nicit zdravie kvoli tomu aby sa mohol do teba vystriekat?
laska je laska,ale zdravie mas iba jedno,a ked nebratie hak je dovod na rozchod,este by som ho kopol do guliek.inac nic v zlom,ale vazne mas 18?

ivana4837

Čo ti na to vravia tvoje kamošky,alebo mamina,ty sa s ňou nerozprávaš aj o takýchto veciach,moje baby majú 18 a 16 rokov a úplne otvorene o tom hovoríme...,dnes je už iná doba a mama má byť oporou pre svoje deti aj vo veciach ohľadom sexu...hádam vie,že s ním nehráš karty???

ivana4837

Píšeš,že máš 18rokov no názory máš akoby si mala 10,moja dcéra má tiež 18r.a keď musela zo zdrav.dôvodov vysadiť antikoncepciu jej partner to bral ako normálnu vec ...jednoducho sa jedná o jej zdravie a bodka...kto miluje to chápe!!!To si vážne myslíš,že ťa má rád...toto je dôkaz jeho lásky???Toto je dôkaz toho,že mu ide s tebou o bezpečný sex...a ak sa nepodriadiš ide hľadať novú babenku,ktorá mu "dá" a bude poslušne papať tabletky aj keby ju malo vystreť!!!Maj trošku viac úcty voči sebe a takého debila pošli do riti!!!

Ak by ťa miloval do ničoho by ťa nenútil!!!

jenis

takeho posrateho buzeranta nechaj radsej ty.7 mesiacov nie je taka dlha doba aby si bez neho nedokazala zit dalej.mas 18 tak ako ja, si mlada a nepotrebujes si kvoli dakemu somarovi znicit zdravie (tak ako kopa mojich naivnych spoluziacok ktore sa vsetky do jednej pchaju tabletkami lebo doktor povedal ze je to NESKODNE)posli ho kade lahsie co ta taky debil trapi mas urcite aj na lepsieho!!!je to proste nevzdelany sebecky chudak!!!

Rady

Betika,
a Ty si teraz z koho strielaš?!!
Si vôbec pripravená mať deti a čo priateľ?
Veď máš ešte detský rozum, čiže žiadny...
Dieťa nie je hračka ani prostriedok, ani by si nevedela čo s ním robiť.
Radšej si uži mladosti a dieťa maj až dozreješ.

betika

no ten posledny prispevok som nepisala ja niekto sa tu za mna prihlasil. Tak ja tu uz teda radsej nebudem chodit cakala som pomoc ale niekto si zacal davat prispevky pod mojim menom.Dakujem vam za rady ahojte

misel711

suhlasim s predoslym prispevkom...
mozno je este nevyzrly (ak ma 18 rokov..) ale urcite ak by si ho posluchla, nutil by ta do niecoho ineho.. clovek, ktory ta ma rad, bude sa start o tvoje zdravie a stastie...a nemozes byt stasna ked ta do toho nuti... podla skor ci neskor takyto vztah skonci... :(

betika

ale nie, len si srandu robim. Som, len chcela nejaku novu temu zalozit, a tato mi prisla vhodna. Ide o to, ze sa len vyhovaram, ze mi tabletky robia problemy. V skutocnosti chcem otehotniet, a naviem ako ho nato prehpvorit. Tak si vymyslam, ze tabletky brat nemozem...Co si o tom myslite?