Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť!!!!!!!

kasska

skus to pomocou produktov herbalife, ja som vdaka nim shcudla 14 kil a dodnes ich uzivam
pomozem zohnat o 30 % lacnejsie
harmatova@inmail.sk

magdalena2

ahoj! a nato si ako prisla, ze prave 5-6 kg? len podla cisiel, ze aha, keby som mala takych 50, citila by som sa fajn??
ved to dost zalezi od tvojej postavy, s ktorymi partiami nie si spokojna, tak tie si vypracujes pomocou cvikov na to urcenych.
a 5-6kg pri tvojej vyske je naozaj dost vela.

sashenka23

Podla mna BMI je totoalna sprostost a ked som mala o 5-6 kg menej tak som ako kostlivec teda urcite nevyzerala a nemala som ziadne zdrav.problemy...ale budis...fakt hroza ked niekto nevazi 100 kg a chce schudnut tak sa uz do neho navazaju..

sashenka23

Ahojte baby nuz vravite ,ze chudnut nepotrebujem ,to je vas nazor.Lenze toto je najviac kg ako som kedy mala za cely zivot a uprimne necitim sa dobre.Nevravim ze som tlsta ,ale urcite aj vy mate daku vahu kt.si bud drzite roky a je pre vas idealna alebo sa chcete na taku vahu dostat.
Bambulus ty vravis,ze by si pri takej vahe skakala od radosti ..nuz mne je skor do placu:/...Moja stabilna vaha bola dlho max.do 52 kg a teraz bum.Proste chcem s tym daco robit.Takze za kazdu radu budem vdacna mooc mooc .

hilla236

noo u mna je to tak isto ja mam tiez 171 a okolo 58 alebo 59 .. a tiez chcem mat 55.. hlavne v oblasti brucha je to hnu s.. ::(( skoda ze to co mam tam nemam v prsiach ... lebo tie su uuplne o nicom podla mna :D

karolina007

ale ved nepotrebujes chudnut..:) ja mam 171 cm a vazim od 58-60..podla toho ako sa najem..:D cvic a vsetko bude fajn

bambulos

ahoj moja zlata, ja mam tiez 168 cm, vahu sice 65kg, ale ver mi, ze, ak by som vazila 55 kg ako ty, skacem od radosti, ty absolutne nepotrebujes chudnut, ak by si chcela, mozes si cvicenim spevnit svalstvo :-)))))