Ahojte poradite mi prosim ako mam schudnúť 5-6 kg. Mam 168 cm a 55 kg.Dakujem pekne :)
Chcem schudnúť!!!!!!!
ahoj! a nato si ako prisla, ze prave 5-6 kg? len podla cisiel, ze aha, keby som mala takych 50, citila by som sa fajn??
ved to dost zalezi od tvojej postavy, s ktorymi partiami nie si spokojna, tak tie si vypracujes pomocou cvikov na to urcenych.
a 5-6kg pri tvojej vyske je naozaj dost vela.
Podla mna BMI je totoalna sprostost a ked som mala o 5-6 kg menej tak som ako kostlivec teda urcite nevyzerala a nemala som ziadne zdrav.problemy...ale budis...fakt hroza ked niekto nevazi 100 kg a chce schudnut tak sa uz do neho navazaju..
no hura, dalsia co si mysli ze kostlivci su v mode.....
Keď schudneš 5-6 kg, budeš pod hranicou podvýživy. Ale ak si chceš ničiť svoje zdravie, len do toho.
Ahojte baby nuz vravite ,ze chudnut nepotrebujem ,to je vas nazor.Lenze toto je najviac kg ako som kedy mala za cely zivot a uprimne necitim sa dobre.Nevravim ze som tlsta ,ale urcite aj vy mate daku vahu kt.si bud drzite roky a je pre vas idealna alebo sa chcete na taku vahu dostat.
Bambulus ty vravis,ze by si pri takej vahe skakala od radosti ..nuz mne je skor do placu:/...Moja stabilna vaha bola dlho max.do 52 kg a teraz bum.Proste chcem s tym daco robit.Takze za kazdu radu budem vdacna mooc mooc .
noo u mna je to tak isto ja mam tiez 171 a okolo 58 alebo 59 .. a tiez chcem mat 55.. hlavne v oblasti brucha je to hnu s.. ::(( skoda ze to co mam tam nemam v prsiach ... lebo tie su uuplne o nicom podla mna :D
ale ved nepotrebujes chudnut..:) ja mam 171 cm a vazim od 58-60..podla toho ako sa najem..:D cvic a vsetko bude fajn
nejedz po piatej a mas vyhrane... skus uvidis .