Rozmyslam nad jednou vecou...je normalne ze ked sa do mna manzel vystrieka vsetko to vytecie von a neostane to vo mne?Snazime sa totiz o dieta a nic....s tymto to asi nesuvisi....co myslite?poradte mi....
CHCEM DIETA
to neznamena ked to z teba vytecie ze spermie v tebe neostanu..je to normalne tak to ma byt
a ako dlho sa uz snazite o dieta??? skus pit alchemilkovy caj je velmi dobry:-)) to by malo pomoct a ak nie velmi castym problemom otehotnenia u zien je zvyseny prolaktin...
skus zozadu, saxy. vela zien ma maternicu otocenu vzad, a pre tie je lepsia poloha zozadu, ak chcu otehotniet.
Ze to z teba vyteka, z toho si tazku hlavu nerob, tych par spermijok je uz aj tak na ceste za vajickom, problem bude inde...
Nadpis ma dostal:D už som išla napísat, že ja chcem hodinky s vodotryskom, tak ked sa vám nedarí, skúste cez plodné dni a ako ti radia, ostať chvílku v kľude...
A okrem zdvihnutych noh po akte sa odporuca mat aj vankusik podlozny po zadkom v priebehu aktu, alebo najvhodnejsia pozicia "zozadu". Ak hodis do google urcite najdes viac info, ak samozrejme nie je iny zdravotny problem.
jasne, ze to vytecie, ved ta predsa neoplodni vsetkymi spermiami, len jednou.
este ma tak napadlo, ze ked sa do teba spravi,nech penis hned nevytahuje von,ale nejakych par minut ostane v tebe
v minulosti to robili tak zenam, tesne po sexe a muzskom vyvrcholeni do nej, jej nohy nadvihli hore a drzali jej tak dlho..
opri si ich o stenu a chvilku vydrz :-)