co mam robit

Príspevok v téme: co mam robit
mimkackaaaaa

ahojte,mozno je ta tema hlupost ale ja fakt neviem co mam robit.S kamoskou sme sa dohodli,ze pojdeme na dovolenku...lenze vtedy som este nevedela,ze pride zo zahranicia moja sestra na navstevu a vtedy som nevedela,ze budem mat priatela,teda je to moj ex s ktorym som zase,mali sme pauzu a ja som bola zufala a tak sme sa s kamoskou dohodli,ze pojdeme ku moru.a teraz neviem co mam robit,moj priatel do mna huci aby som neisla nikam,mama tak isto loebo pride domov sestra a ja fakt neviem co chcem,uz som z toho na nervy,ked pojdem mama aj priatel aj sestra budu nahnevani,ked nepojdem tak to bude moja kamoska ktora ma caka aby so mnou niekam isla...co teraz

rada

ja som mala podobny pripad. Ja som na dovolenku s kamaratkou isla. Slubila som jej to a bola to super dovolenka. To ze si sa dala dohromady s priatelom si nepocitala a priatel uz dopredu ziarli a boji.Tak isto aj moj bol vtedy neskutocne sklamany, ale boli sme potom spolu normalne. Ziarlil. Ale jednoducho som si rozplanovala uz leto tak a nebude ma nikto ovplyvnovat. A mama tiez to pochopi. A sestra tiez. Ved nie vsetko vychadza podla planov. Ja by som isla na tu dovolenku s kamaratkou. Ostatni to po case stravia a bude zase dobre.