bolest v hrudi

Príspevok v téme: bolest v hrudi
jacub

Uz par dni citim taky zvlastny pocit v hrudi. zacalo to asi pred dvoma, troma tyzdnami pichanim pod mecovitym vybezkom na rebrach. to postupne preslo, no posledne 4 dni pocitujem dost silny tlak pod mecovitym vybezkom a dnes sa to postupne meni na miernu bolest. podla mna mozne priciny, vela sedim za PC (praca) a celkom sa hrbim, aj ked posledne obdobie o dost menej, a este ma napada, posledne dva tyzdne som bral RUPAFIN a FLIXONASE na problem s dutinami. nemohol by to byt vedlajsi ucinok liekov? resp, co to moze byt. ak sa to nezlepsi planujem ist k dr. ale chcem vediet, co mozem cakat.

vdaka

jajkafr

ahoj jacub keď ťa bolí v oblasti pod mečovitým výbežkom hrudnej kosti môže ísť o žalúdok.

Ak by to bola chrbtica bolelo by ťa skôr za hrudnou kosťou alebo pod rebrami.
Keďže je Rupafin tabletka môže ísť aj o niežadúci účinok. Skús ho užívať po jedle, alebo ak nepociťuješ silné príznaky alergie skús ho na pár dní vysadiť ak ti zmizne bolesť môže ísť o žalúdok a nežiaduce účinky po lieku.

Napíš čo ti povedal lekár.

xxxx

Ja som mal take bolest ze som siel na pohotovost. pichalo ma aj pri srdci. Nemohol som sa nadychnut. Natocili EKG aj ine vysetrenia a nic nenasli. Za niekolko dni to preslo, ale bolesti som obcas mal ako srdcova neuroza. bolo to od chrbtice. Mam trochu skoliozu. Ked som si dal 10 klikov prestlo to. Ked som sa natocil a urobil nespravny pohyb tak strasna bolest a nemohol som dychat, strach zo smrti, studeny pot, triaska. Zacviknuty nerv. Samo to preslo.

jacub

no mam 22, tak predpokladam ze uz asi moc nerastiem. no chrbat ma tiez trochu pobolieva v poslednej dobe, mohlo by to mat suvislost. ten chrbat ale naozaj citim len trosku.