AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sheila

ahoj badgia..noo nic take ako tabletky na potrat nie je a Postinor je tiez len do troch dni...mozes si spravit test ale najlepsie by bolo keby si zasla k doktorovi...neboj sa isto bude vsetko ok:)..ale nabuduce si skus dat pozor,lebo otehotniet sa da aj ked sa do teba neurobi

_

pred pol mesiacom a nie jedem a pol.. no a nielen do 72 hodin, aj po 72hod ale ucinnost vyrazne klesa.., a je to dost zataz pre telo a u takej mladej baby to moze ucinkovat. lepsie skusit ako ist na potrat. vsak ako test ukaze..,

new

- NEZAVÁDZAJ!!!!, žiadny "POSITRON " neexistuje. Sú tabletky POSTINOR 2, ale tie sú určené len do 72 hod. po nechránenom styku, alebo pri zlyhaní antikoncepcie. Takže, ak jej meška 1,5 mesiaca menzes a je už tehotná, tak jej nepomôže ani svätená voda.
Avšak pevne verím, že tehotná nebude, môže to mať desiatky iných dôvodov, prečo jej to meška. Avšak ten test naozaj odporučujem.

_

badgia ty si ale... si prilis mlada na sex, podla mna nebudes tehotna, len je tvoje telo trochu v soku z toho co zazilo.. si kup tehotensky test, radsej dva. a take tabletky existuju - positron a su volne predajne v lekarni.

karmen

Ked sa do teba nevystriekal,mala pravdepodobnost je ze si tehotna .Podla toho s akym skusenym chlapcom si bola,a ci mu mozes doverovat(ci naozaj sa nevystriekal) ale ak bol priblizne v tvojom veku .15 nieje skoro ?

new

na potrat tabletky neexistuju!!!!!! Najlepšie bude, ak si ešte dnes spraviš tehotensky test - dostanes v lekarni za cca 100,- Sk. Tým sa vylúči, alebo potvrdí tehotenstvo a podľa toho pokračuj. Držím Ti palce.

sunnysweetie33

si blba..a co ked uz nebudes mat potom deticky???ty si ale..na to sa ma mysliet pred tym a nie po tom..uz je neskoro draha moja..ale ver,ze ti menstruacia pride..