mešká mi menŠtruácia už asi jeden a pol týždňa mala som nechránený sex pred pol mesiacom ale nevystriekal sa do mňa (nemala som vtedy menstruaciu)
su neake tabletky na potrat bez predpisu?(keby nahodou este nemam ani 16)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ahoj badgia..noo nic take ako tabletky na potrat nie je a Postinor je tiez len do troch dni...mozes si spravit test ale najlepsie by bolo keby si zasla k doktorovi...neboj sa isto bude vsetko ok:)..ale nabuduce si skus dat pozor,lebo otehotniet sa da aj ked sa do teba neurobi
vsak utekaj k doktorovi a uvidis co ti povie!! hlavne rychlo!!
chuda
pred pol mesiacom a nie jedem a pol.. no a nielen do 72 hodin, aj po 72hod ale ucinnost vyrazne klesa.., a je to dost zataz pre telo a u takej mladej baby to moze ucinkovat. lepsie skusit ako ist na potrat. vsak ako test ukaze..,
- NEZAVÁDZAJ!!!!, žiadny "POSITRON " neexistuje. Sú tabletky POSTINOR 2, ale tie sú určené len do 72 hod. po nechránenom styku, alebo pri zlyhaní antikoncepcie. Takže, ak jej meška 1,5 mesiaca menzes a je už tehotná, tak jej nepomôže ani svätená voda.
Avšak pevne verím, že tehotná nebude, môže to mať desiatky iných dôvodov, prečo jej to meška. Avšak ten test naozaj odporučujem.
badgia ty si ale... si prilis mlada na sex, podla mna nebudes tehotna, len je tvoje telo trochu v soku z toho co zazilo.. si kup tehotensky test, radsej dva. a take tabletky existuju - positron a su volne predajne v lekarni.
Ked sa do teba nevystriekal,mala pravdepodobnost je ze si tehotna .Podla toho s akym skusenym chlapcom si bola,a ci mu mozes doverovat(ci naozaj sa nevystriekal) ale ak bol priblizne v tvojom veku .15 nieje skoro ?
na potrat tabletky neexistuju!!!!!! Najlepšie bude, ak si ešte dnes spraviš tehotensky test - dostanes v lekarni za cca 100,- Sk. Tým sa vylúči, alebo potvrdí tehotenstvo a podľa toho pokračuj. Držím Ti palce.
poznam soplanu tiez je kotna a ma len 15...ty mas asi podobnu buducnost
si blba..a co ked uz nebudes mat potom deticky???ty si ale..na to sa ma mysliet pred tym a nie po tom..uz je neskoro draha moja..ale ver,ze ti menstruacia pride..