mal uz niekto z vas nieco take? myslim, ze mam na jazyku 2-3, trpim tym aj na nohach(pouzivam Verrumal); ako preboha sa odstranuju bradavice z jazyka? vyzera to ako biele male sosovicky, nie vypukle :´(
Bradavica na jazyku
ako to mam vediet, co mas a co nemas?ja ti pisem len ten fakt, ze papilloma je hpv (human pappiloma virus)
Ale, že nemám HPV????????
janusa hpv je papilloma
lebo tak si to napisala, ako keby su to 2 rozdielne veci
Ahoj
Aj mám bielu bradavičku na jazyku a bola som s tým ORL a povedali mi, že je to papilloma ale ja sa bojim aby som nemala HPV. Ale ľudia mi písali, že to môže byť aj alergia na niečo.
Ale zobrali mi aj výter na DNA vyšetrenia.Aby zistili či je to alebo nie je HPV. Ale bojím sa, čakanie je príliš dlhé. Ale niečo mi našepkáva, že bude to dobre a nie je to nič vážne. Kde by som sa preboha nakazila, však mám stáleho partnera a viem o jeho zdravotnom stave, je zdravý ako repa a ja tiež. Ale neviem z čoho to je a ako to mohlo vzniknúť. Ale dúfam, že to nebude nič vážne.
Držím sebe ale aj tebe palce
Drž sa nejako to už musí dopadnúť. Myslime pozitívne. Sme zdravý.
neboj sa to nieje bradavica aj ja som to mala a dobre to dobadlo a neboj nebudu ti to rezat ani nic len nestrachuj caukiiiiiiiii:D
ak mysliš niečo ako normalny poharik ibaže biely a omnoho zvačšany to som mal bol sopm to raz dať už aj odstraniť ale vyrastlo mi to opať na tom istom mieste tak som to už z nervou som do toho zakusil a ono sa to proste nie odtrhlo ja som ukusil a tak odtrhoval so zubamy z toho a potom mi to zas vyrastlo urobil som to iste a poklopať už to tam nemam
moja sestra raz mala nejaku vyrasku na jazyku museli jej to chyrurgisky odstranit mala by sio ist na kozne oni ti poradia ... navstiv lekara... no nemalo by to byt nic vazne...
A nie su to len take "zaby", ci ako sa tomu hovori?
nikto nic?