Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z oralu

Príspevok v téme: strach z oralu
lenna

Cauko ludia...som strasne hanblive dievca a s priatelom sme sa len nedavno intimne zblizili...viem, ze by chcel oralny sex, ale ja sa velmi bojim...ja som mu to uz urobila a vobec to pre mna nebol problem, ten pohlad na neho bol uzasny...ale neviem si predstavit ako by som mu nieco dovolila ja...strasne sa bojim toho, ze mu nebudem chutit alebo budem prilis vlhka, hanbim sa...zazila som to raz a ani mi to nebolo prijemne, neviem ci som bola len napata alebo to vtedajsi priatel nevedel robit...terajsi priatel uz v minulosti lizal inu zenu takze vie o com to je a nemal by byt nemilo prekvapeny ale ja sa aj tak strasne bojim...mame uzasny vztah a o vsetkom sa spolu rozpravame, aj o tomto ale ja neviem ako zahodit hanbu a strach

skusenost

ja som sa nebala ale hanbila prve razy a teraz to mam rada. neboj. a naopak som tiez zazila hanbu, lebo jeden mi povedal, ze mu to neviem robit....iny bol spokojny, ze to robim dobre....a s tou vlhkostou ako pisu ostatni, to je super, bud rada. v menopauze ti to bude chybat a budes za tym lutovat....

janekMY33

to je normalna vec ze mas strach a obavy ale musis si uvedomit ze aj on ma strach a obavy a mozno este vecie ako ty lebo on ma toho viacej dlzka ci je spravna vydrz a podobne veci

xd

pane bozeee.. kockaa:D u nas je iny problem:D ja som este nikdy nespravila oral svojmu priatelovi:D zato on mne uz parkrat spravil:D a hovoril ze som mu chutila:D:D.. a sama som to aj posudila.. mnoa?, ved je to moje telo... niekedy je to viac kysle, inokedy menej, ale to preto,lebo je to prirodzena ochrana zeny.. kysle prostredie.. najdi si chalana, ktoremu budes chutit ty.. alebo nech si da na teba toping...XD.. ale nie.. prajem stastny oral:)a neboj sa.. ked ta lubi, bude to okej

Daky

vanesa 0007 ano su regulerne choroby dokonca mozes dostat aj niektore pohlavne ale ked je partner zdravi nemala by si s nicoho bat :-) najlepsie je oral robit vtedy ak ho poznasa a niejeto sex na jednu noc

ludka98

Ako ti povedala alzbee, tak muzov zenska vlhkost a teda aj vona pritahuje. Niekde som citala, ze feromony vyrazajuce zo zeny su dost silne nato, aby to vzrusovalo chlapov. Ak ti to aj tak dost vadi, tak pred oralnym sexom skus pouzivat pripravky na intimnu hygienu (ja mam take napustene obrusky a su super). Samozrejmostou je umyvanie intimnych casti po kazdej "potrebe". Neviem ako si na tom, co sa holenia tyka, no jednoznacne mam pocit, ze dobre vyholena oblast od posvy az po ritku, je tiez uz dnes samozrejmostou.
Jednoducho netreba mat z toho strach, treba sa uvolnit a oddat sa jeho jazycku :)) Nasmeruj ho tam, kde to ty sama mas rada, sama vies, kde ta to najviac drazdi. Pekne si roztiahni nohy a just relax :)))

lenna

ja som mu uz povedala ze sa toho bojim a ze by som asi nemohla...a on povedal ze v poriadku...ale viem ze by chcel...

lenna

no vies my sme obaja taki ze nam strasne zalezi na tom druhom a chceme pre neho to najlepsie a viem ze on by to chcel urobit pre mna a viem aj to ze ked odmietnem tak to pochopi a bude vsetko v poriadku, ale aj tak by som chcela nestresovat a uzit si to...len neviem ako :(

alzbee

Chlapi nasu vlhkost zboznuju, ver mi:-) horsie by bolo, keby si bola sucha...to by si zrejme pomyslel, ze ho nevzrusujes. Proste sa uvolni a az by to nerobil spravne, tak ho usmernuj :-) ale samozrejme, keby ti to bolo uplne neprijemne (co pochybujem:)), tak kludne mozes priatelovi povedat, ze o oralny sex nestojis..nie, ze by to robil zle, ale proste ti to nie je po voli...no, snad chapes-nejak mu to vysvetli a on aspon bude mat o robotu menej :-P ale myslim, ze tym odrieknutim prides o vela...