Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vzťah s gayom

mimixxxx

wendulla ty si tuiez nejaka mudra...co tu vsetci mate proti bi a homo??to ze si ty hetero je myslis normalne??pre nix to je take nenormalne tak ako pre teba...sa uz ukludnite s tymi hlupymi nazormi...ved toto je ista forma rasizmu..to vam nevadi??

wendulla

asi by mi to vadilo,bud je bisexual a nikdy nevies v ktorej posteli skonci alebo gay co sa maskuje vztahom s tebou

mimixxxx

no to verim,ze ti vadi..bojis sa,ze ta s nim podvadza??tak mu povedz,ze ti prekaza,ze s nim vola a ze sa s nim stretava..porozpravaj sa s nim..to bude najlepsie..

maryyy

pre mimixxx- tak vieš ešte aj to mi prekaza ze on s tym muzom este aj volal v pohode pocas vztahu aj na byt k nemu chodil, iba ja som to brala tak ze ide ku kamaratovi, ved pohoda, iba teraz vsetko inak vnimam

maryyyy

pre mimixxxx - ale vieš ako to ranilo mna ked som sa dozvedela ze predomnou s ním bol spolu pomaly 6 rokov, ako mne to veľmi vadí, neviem či som malicherná,ale neviem či mu to dokážem odpustit,-(

mimixxxx

tak potom prepacte,naizaj to vyznelo blbo a aj ked nie som ani homo ani bi vadi mi to...tak to tolerujem,je pravda,ze nikdy nevies kto bol pred tebou a ked si mala problemi,to je jasne,ze chyba niekde musi byt...
pre maryy:nezalezi ci bol pred tebou chlap alebo zena,je to to iste a je to normalne,ak nema 50 je iste,ze pred tebou niekto bol,horsie je ked zapieral,ale asi sa za to hanbil,bal sa aby si ho neodsudzovala...a presne to sa u teba prejavilo..strach,ze co teraz a pritom to nie je ziadna telesna vada..keby ta podvadzal,to je ine..a to dufam nerobi..ak ta ma rad..

maryyy

tak tie zapaly asi fakt od toho že ako často...ja som v živote proti gayom nič nemala, ale viete keĎ vám to povie po 2 rokoch, a ten jeho bývalí je v zahranici, tak viem ze pocas vztahu s nim pisal ale len to, ale aj tak mi to dost prekaza asi si musim na to zvyknut

notka

mimix, ja si nemyslim ze by museli roznasat choroby, to som napisala asi blbo...ale ja som tiez svojho priatela sice az po nejakom case, ale predsa, poslala aspon k urologovi, ci nieco nema, infekciu alebo tak, lebo ja som mala dost gyneko problemy, ktore pred nim nie. a ked by nieco mal, trebalo by to preliecit, aby tie problemy nepretrvavali. Nikdy nevies, ze ak mas partnera, koho mal on pred tebou za partnera..exka toho mojho sa dost k.rvila..nechcela som nikoho urazit