Prajem príjemný den,chcela by som sa informovat.Totiž Hormon.antikoncepciu som začala užívat v 5.den cyklu ,teda v pondelok.Ake je riziko otehotnenia,ak sa s priatelom nebudem milovat 7 dní,teda do nedele večera ???Totiž,hovorí sa,že ak sa HAK užije medzi 2. až 5.dnom cyklu,tak...nasledujúcich 7 dní sa má milovat aj s nejakou ochranou.To znamená,že v nedelu,na konci tohto 7 dna sa možem milovat kludne aj bez ochrany a partner sa môže do mna urobiť???????Prečo antikoncepčný účinok nenastúpi ihned??,Vdaka za odpovede........Prajem pekné dni
PROSIM SERIOZNE PORADTE ,NAJMA ZENY!!!!!!!!!
Nedela vecer je stale 7.den, cize pouzite aj kondom...ja beriem Lindynette 20 a pisu tam, ze sa treba chranit jeden tyzden kondomom, kde sa tablety zacali uzivat na 2.-5.den...
ja som mala doteraz tri druhy hak, a v kazdom pribalovom letaku bolo, ze ak neuzijes prvy den ale az neskor, tak sa musis chranit aj inak tusim este aspon 2 tyzdne...ja som tak prechadzala teraz na iny druh, zacala som brat 5.den a tiez sme sa chranili aj kondomom
tak si skus precitat poriadne este raz ten pribalovy letak, a nie riadit sa tým co "sa hovori"
lepšie bude ked sa skontaktuješ s gynekológom alebo poznám dve stránky na oboch je síce ten istý lekár ale vždy mi vedel poradiť a upokojiť ma tak tam skús napísať odpoved možno dostaneš aj dnes pri najhoršom zajtra určite !!!
a tam naboku hore je že poradňa tak daj to a tam už budeš vedieť čo robiť ...
alebo
tam sa musíš registrovať až potom dávať otázky.
Veľa šťastia