baby z gel. podprseniek chudnu prsia.tí čo chcu schudnuť z problemovych partii sa obaluju do nepriedušnej folie,alobalu aby im to pomohlo schudnuť,a je overene že to pomaha.tak isto je to s gelovymi,silikonovymi vypchavkami,su nepriedušne,prsia sa pod nimi potia a chudnu.o to viac prsia,ze su zložene s tuku.na stehnach su predsa i svaly.použivajte vzdušne vypchavky!!!!!!!!nedajte sa oklamať reklamnym a pre niekoho ziskovym trikom.
z gelovych podprseniek chudnu prsia
a este nieco. ten gel-silikon nie je po celom objeme kosicka, len zospodu, takze si myslim, ze prsia mozu "dychat" :)
daj sem dokaz, ked to tak propagujes
jasne,uz si musela zalozit novu temu:D
si smiesna,vies o tom? ano ked sa chce schudnut tak sa zabalis do folie,to je pravda,ale ved podprda je este obalena latkou- bavlnou,alebo akym materialom,takze koza neprichadza priamo do styku s tym silikonom-gelom , takze ten ucinok tu neplati!!
staci sa len nad tym zamysliet.
a este nieco, ja pouzivam cely zivot len gelovky a moje prsia su stale rovnake, sem-tam sa dokonca aj zvacsia :D:D
angy..ty mas urcite osobnu skusenost :D
už som o tom počula.........aj v liečebniach obeznych pacientov balia do nepriedušnych balov aby čosi zhodili.