baby z gel. podprseniek chudnu prsia.tí čo chcu schudnuť z problemovych partii sa obaluju do nepriedušnej folie,alobalu aby im to pomohlo schudnuť,a je overene že to pomaha.tak isto je to s gelovymi,silikonovymi vypchavkami,su nepriedušne,prsia sa pod nimi potia a chudnu.o to viac prsia,ze su zložene s tuku.na stehnach su predsa i svaly.použivajte vzdušne vypchavky!!!!!!!!nedajte sa oklamať reklamnym a pre niekoho ziskovym trikom.
z gelovych podprseniek chudnu prsia
čo všeličo sa predava a škodi to fest.napr. niektore vyrobky ktore obsahuju nebezpečne ečka.proste je to biznis.tak isto je to s podprdami plnene umelinou.angy ma pravdu.ked sa človek obali nevzdušnym mat.,može byť i igelit,tak s tych partii tela sa rychlejsie chudne a lahšie sa odburava tuk,ale nesmie s igelitmi samozrejme sedieť ale mať riadnu pohybovu aktivitu-aerobik,beh.....mam vyštudovane verejne zdravotnictvo a s tadial aj dosť z chemie,takže tak nejak.neviem odkial to ma angy ale do istej miery ma pravdu.ak sa v tej podprde moc pohybovať nebudete,tak možno neubudne tuk a ak ano tak......................................
sval je sval(myslim priecne pruhovany, nie myokard ani hladke svalstvo), ci je to na nohe, ruke alebo prsny, to co nas odlisuje od muzov nie je iny prsny sval ale inak uskladneny tuk a zvacsena prsna zlaza..
a keby to bola pravda, nemali byt gelovky taky uspech a nepredavali by sa, keby si niekto vsimol tuto "skutocnost"
bon- dost blbo si to vysvetlila s tymi stehnami a bokmi, ale budis :)
ja si za svojim stojim stale a co napisala zakladatelka temy, je totalna hlupost! ked je to pravda, nech sem hodi nejaky dokaz, nejak link, ved urcite sa toho napisalo dost o tom, ci nie? veru, nie, to len ona sa "zamyslela" a vysla z nej tato hlupost!
ako som uz pisala, ved prsia nepridu do priameho kontaktu s tym gelom-silikonom,tak ako to moze na to posobit???
a niektore baby su nadsene, ked sa mi pocas brania HAK zvacsia prsia, cize sa do nich dostane voda..... tie z nich potom mozu vdaka gelovym podprsenkam co to schudnut z dekoltuu :)
ospravednujem sa, zle som sa vyjadrila :) prsné svaly stvorí z veľkej časti voda:) takže tie gélové podprsenky by mohli ovplyvniť kvalitu svalov a tým aj prs
no ved dobre, ale stale to bude len voda..
takze aj ked si nejaku vodu do prs pribrala vdaka HAK, ak ju prestanes brat, zasa sa ti ta voda strati, bez toho ci budes mat nejaku gelovu podprsenku alebo nie..
Petra pri brani HAK je cele telo naliate vodou, nie len prsia, v tehotenstve tak isto.. Je to docasne a nejedna sa o pribratie ci chudnutie, aj ked vaha moze ukazovat viac..
Presne tak, stratou vody sa zmensi objem buniek...