Mam taky problem ze teraz ma vyhodili z 3ho rocnika z mediciny a teraz neviem ako dalej :( Vy by ste isli to este raz skusit tym, ze viete ze musite ist znova na prijimacky a potom by asi uznali niektore skusky a v najlepsom by som mohla pokracovat v 2hom rocniku?! Prosim napiste vase nazory,som strasne zufala! :((( DIKY!!!
vyletela som zo skoly co dalej??????????
jana22x: no každopádne,je mi to ľúto, a už to chápem, prečo ťa vyhodili... šak ak si to mala už prenášané, tak to je jasné,...
asi nerozumieme :/ ja som to vedela ze chcem byt doktorkou a aj teraz chcem stale byt len to ma vytoci ze ked to znova chcem zacat tak 2 roky mi usli zo zivota a pri tom ze strasne vela sa ucim len som nemala stastie na skuske na kt som bola 2x-lebo to bol preneseny predmet.a vlastne teraz mozem rok stravit cakanim na prijimacky a vobec netusim ze co by som mohla robit...ist pracovat-no problem lenze kde?ucit jazyky?ok,len najst taku pracu pri kt to budem stihat...chapes ma?
jana22x: sama si napísala, že NEVIEŠ ČO CHCEŠ ! ! !
ja len, že možno niekto kto s tebou robil kedysi dávno na LfUK prijímačky vedel čo chce, a kvôli tomu, že taký čo nevedia čo chcú sa tam dostali...
a ak ti nejde chémia, na čo to silíš? to ako keby ja som sa siliou mocou tlačila na právo pričom dejepis mi nejde ani za nič...
ved len s chemiou som mala problem... :/ a vzdy som chcela na medine studovat!len to som nevedela ze takto dopadne to cele studium!a ja nezaberam miesto inych!!!to si mylis moja!
nič v zlom jana22x- ale taký ako ty, zaberajú na medicíne miesto ľuďom, ktorý o to majú seriózny záujem...
ja by som tam už na tvojom mieste druhý krát nešla... veď vidíš, ani tá chémia ti nejde...
v blave, preco?
ano nastudovala som poriadne a aj na studijnom som sa popytala a lekarska fakulta asi ma ine stud.zakony na take situacie... :/
no ja tomu neverím, že nemôžeš opakovať ročník...dokonca podľa mňa ani to by si nemusela, pretože ak máte kreditný systém tak by ťa mali pustiť do ďalšieho ročníka s tým, že budeš opakovať len biochémiu...naštudovala si si dobre študijný poriadok?
opakovat rocnik sa neda,lebo uz som si minula terminy... :( a prijimacky znova by boli nato aby som dostala zase 3 nove terminy z biochemie.A ostatne skusky 1om a 2om rocniku uz mam.