Potrebujem poradit,mam nadmernu tvorbu zaludocnej kyseliny, a pachne mi z ust.Ako si mam pomoct?:(
zaludocna kyselina
www.maaloxus.com.
Nie priam najlepsia rada!. Obsahuje hydroxid hlinity, ktory sa v zaludku zmeni na vodorozpustny chlorid hlinity.A ten sa dostane v kvantitach do tela. Hovori ti nieco Alzheimerova choroba?
Inac neutralizacia kyselin je velmi zly napad. Kvasenie v zaludku nastava, lebo kyseliny nepotlacia bakterie, tj je tam MALO kyselin, nie vela
Nakoniec to tu bezalo uz mnohokrat a mnohi to vyskusali a potvrdili tuto metodu, tj presny opak toho, co drviva vacsina lekarov hovori.
Na stastie existuje aj mala skupina, ktora sa pyta "pre co" a nie bezhlavo nasleduje stado a v skolach nabiflovane metody potlacania symptomov a nie adresovanie naozajstnych pricin.
ked ta trapi zapach z ust nerobi sa test kyseliny!!!!!!!to je co za blbost?
ked mas vela kyseliny,treba zisti dovod a uzivat lieky typu maloxx a inhibitory protonovej pumpy,napr.omeprazol,to vsetko ti samozrejme povie gastroenterolog,ked ti vysetri zaludok a dvanastornik zaludocnou sondou
AHOJ CHCELA BY SOM VÁM VŠETKYM POMOCT ČO MÁTE TAKÉTO PROBLÉMI .tie potiaže čo opisujete sa dá zvládnut s výrobkami OKG sú to bylinné doplnky stravy ako napr.Emulips, OK OMEGA plus, OK ALFA plus,oni prečistujú celý organizmus,takže tie stavy ktoré opisujete po čase vymyznú pri ich pravidelnom užívaní aspon 2-mesiace.ked by ste mali záujem kontaktujte ma .
ja som teraz kupila,ale neviem ci ho na Slovensku zozenies,ja som ho objednala od damiana za 11 eur
dobre no tak ked ti to povedala tvoja doktorka tak naco si tu pytas rady drz sa jej.ja som mal tiez roky problem s kyselinou a lieky ucinkovali chvilu potom nie adivne zacal som brat enzymy a betain hcl a co to beriem tak kyselinu nemam.robil som si aj ten test co je v tom clanku a ani pri maximalnej davke sa u mna neprejavili potiaze co znaci takmer absolutny nedostatok kyselin.
no mas pravdu,nevyliecila ma je to stale take iste len mi z tych liekov na chvilu polavilo.Ale okrem toho mam dalsie problemy napr,plynatost(z toho krce),take skrkanie v zaludku po jedle a ako vravim aj zapach z ust :( a to betain HCL co to stoji??
ja napr.po jedle citim to jedlo dlho dlho nestravene,a stale ked si grgnem tak mi ta stava vide az do krku a citim ju dost dlho po jedle.
ja som si na radu urobila test na zaludocnu kyselinu,lebo ma rovnako trapi zapach z ust,skusala som vselico,nechcela som ist ani k dentalnej ani k obvodnej co som sa hanbila,ked jej poviem,ze mi pachne z ust,ale vcera som sa odhodlala a dnes som bola u dentalnej,no som strasne prekvapena s vysledkom, este ma pochvalila,ze hocikto s tymto problemom ani nepride,lebo sa hanbi,vycistila mi zubny kamen, urobila mi flourizaciu,akysi piling a vylestila mi zuby,trvalo to cele 45 minut a vobec mi absolutne cely den az doteraz nie je citit z ust nic,uplne iny pocit nez vcera,ani ja sama necitim nic v ustach,povedala mi,ze ani neciti ze by to bol nejaky hrozny zapach,ze urcite to nie je vec zdravotneho problemu,takze uvidime zajtra a dalej,ale som uplne stastna a budem tam chodit castejsie.Este som sa objednala aj k obvodnej na vytery,ale pre istotu zajdem aj k nej...
mirka23 ,vsetko toto som si uz precitala :)a preco vravis ze mam malo kyselin? Ved mi to povedala aj doktorka ze mam zvysenu produkciu a brala som aj tabletky ktore mi pomahali chvilu.Ale potrebujem dalsie rady