Potrebujem poradit,mam nadmernu tvorbu zaludocnej kyseliny, a pachne mi z ust.Ako si mam pomoct?:(
zaludocna kyselina
A co liecenie tvorby kyseliny, produkciou stiav napr. jedenim jedla s chilli ? Mne po tom zacalo viac travit :)
ja som to tiež mala hadičky ale je to strašne nepríjemné a to ti zistia stav kyseliny dajú lieky a potom na kontroly,okg-imchlo.webnode.cz pozri si tieto stránky,určite by ti pomohly.
Zdravím všetkých!
Ja mám tiež tento problém a beriem lieky Costi a Helicid a každý polrok chodím na kontrolu na GFS (gastrofibrioskopia), čo je ľudovo povedané hadička do žalúdka. Dá sa to prežiť.
Inac ja sam som na sebe pri blokade v zile nad clenkom si mohol nattokinazu vyskusat a pracovala vynikajuco, presne tak, ako ju lekari, co ju odporucaju a pouzivaju miesto heparinu a urokinazy.Za par hodin bolo po probleme.
Takze obvinovat ma ze niekomu mozem poskodit"mojimi" radami je vrchol bezcharakternosti od teba. Toto mam zo serioznej a reputabilnej lekarskej literatury, nie vycicane z prsta.
Prave naopak, snazim sa sem doniest silny prostriedok proti krvnym zrazeninam, ktory je dostupny kazdemu a moze sa pouzit bez nebezpecenstva, co predstavuju rozne injekcne chemikalie, hlavne ked sa nejedna o akutne nebezpecie ale dlhodobe brane riedenie krvi a antitromboickych lieciv.
Inac, viaceri v mojej rodine to uz pouzivaju miesto warfarinu a maju vysledky lepsie, nez predtym(pravidelne kontroly krvi)
karioll, ja pisem len rady lekarov a v tomto pripade aj osobne skusenosti a skusenosti mnohych ludi, co zacali tak isto pouzivat zdroje kyseliny miesto potlacania kyseliny a pomohli im. Tj tvoje osobne nazory na to su irelevantne, kedze pravda je inaksia a potvrdena statisicami v USA, ktori beru kyselinove a enzymove doplnky a prestali mat paly a ine zazivacie problemy. Nakoniec nie je to nic noveho, v Europe sa zacalo pouzivat lieky s obsahom kyselin a enzymov este v patdesiatych rokoch minuleho storocia, ale potom sa na ne "zabudlo" v snahe predat patentovane drogy adresujuce symptomy paly, nie jej pricinu, nedostaotok kyselin v zaludku a nasledne kvasenie a nasilne vytlacanie obsahu zaludku do pazeraku(=pala)
sade8
uz prestan.citaj pochop pochop pochop,vyjadri sa
rng
uz som ti raz odpovedal.moj nazor na tvoje"vedomosti"ovplyvnis iba tak,ze bude k tymto problemom pristupovat bud erudovanejsie alebo menej tlacit potravinove doplnky a prestat ludi zavadzat.tak ako si to robil pri teme tromoboza.si uvedomujes vobec,ze ked najaky naivny clovek sem napise,a osvoji si tvoju radu moze zomriet?
lenze ked tebe nezalezi co si o tebe myslim,budes dalej vypisovat tie svoje hluposti.aby sme sa rozumeli,nie vsetko co napises je uplne blbost,ale vo vela pripadoch si pekne mimo.
karioll, keby si si poriadne precital co som tu uz mnohokrat napisal, ja sa vobec nevenujem predaju potravinovych doplnkov, robil som to pred minulorocnym augustom, ked sam mal na Slovensku otvorene 2 predajne, ktore som po vyse 4 rokov strat musel zavriet. A dodnes som zo Slovenska nedostal este ani halier, tj vsetky doplnky, naklady na predajne, schvalovanie a zamestnancov som platil z vlastneho vrecka.
Takze prosim, konecne prestan utocit, nemas mi co zavidiet a co sa tyka doplnkov, co sa predavali v mojich predajniach, bol to vyber z najlepsich a ceny som mal podstatne pristupnejsie, ako kazda ina predajna na Slovensku.
A co sa tyka mojich vedomosti z odboru doplnkov, to si trufam porovnat s hociktorym absolventom lekarskej fakulty.
Pri mojej sukromnej prezentacii v Bratislave pred vyse 6 rokmi, ked som sa snazil zalozit aspon nejaky klub alternativnej mediciny na Slovensku som mam pritomnych 3 docentov a 3 univerzitnych profesorov,z ktorych ani jeden neprotestoval, ze nemam diplom lekara, naopak, v zapale diskusie ma nazyvali znova a znova "pan doktor", napriek tomu, ze som zdoraznil viackrat, ze moj titul je dipl. Inzinier podla europskeho ekvivalentu a ze vedomosti(vtedy este ovela nizsie ako dnes) mam len zo sukromneho studia literatury lekarov, ktori sa tymito alternativnymi metodami zaoberaju.
roman08
mohol by si vediet,ze medicina sa vyvija tak rychlo,ze co sa dnesni 50 rocni lekari ucili,uz moc neplati.tie tvoje zdroje niektore su starsie ako 60 rokov a nevidel som tam ziadny mladsi ako 20 rokov.ja nemozem za to,ze ti lekar urobi gastroskopiu vidi ze mas malo kyseliny a nasadi ti inhibor protonovej pumpy.
netvrdim,ze vsetko stare je zle,ale byva to tak