jeden semennik

Príspevok v téme: jeden semennik
jaaa

caute..raz sa mi stalo ze pri maznani sa s priatelkou som si nahmatal len jeden semennik,druhy na nejakom case bol zrejme vo vnutri za penisom,vbehol dnu.asi tri dni po tom ma boleli oba a cele svalstvo nad penisom.co to moze byt?preco som ten jeden stratil?stalo sa mi to uz 2x.moze to byt z vytazenia,napr.v posilke pri dvihani tazkeho zavazia?poradte ak ma niekto skusenosti.dik

4patko

ja mam 16 a jedno vajco mam na krivo a jedno mam v rovno cojeto, a este jedna otazka preco mam vajca raz sami vajca tak zvekšily hej a o 15min sa uplne zmensily co jeto hhmm??

semak

jaaa, mal by si zájsť za lekárom. Nie je to normálne. Vlastne,môže to signalizovať iné, vážnejšie ochorenie.

ceky

ale ak sa ti to nedeje často, tak by som si tým hlavu nezaťažoval... keď sa ti to stane tak ho vytlač naspäť... ;)

ceky

noo môže to byť aj pruh...
vek preto lebo v dospievaní sa to môže upraviť... ale ak sa ti to deje často tak by som zašiel k urologovi... nechcem strašiť ale počul som o tom že sa potom priväzujú na miesto... ;) ale to by bolo v prípade že ide o málo miesta v skrote... oni potum utekajú a zahrievajú sa... čo má vplyv na tvoju plodnosť... ja som mal v dectve ten problém ale potom mi začalo viac rásť ľavé a už sa mu migrovanie neoplatí:P... je mu lepšie na mieste... sa mi tam hromadí voda... ty jej tam máš asi za štamprlík a ja trochen viac....pravdepodobne dôsledkom nárazu...a to sa buď vyberá ihlou vo väčších veľkostiach, alebo sa tiež privezujú pretože operáciou sa odstráni tá volovina v čom ich máš ponorené(obalené)... aby sa už voda netvorila... ja len že sa s tým dá žiť ;)

jaaa

aj pren pruh ma napadol.lebo chodim do posilky teraz viac a mozno som viac pretazil organizmus ako by som mal.
a mam 21.preco?

Giuseppe

Zdravim,
myslim si je sa jedna o:
Testis migrans- migrujuci semennik, ktory sa vracia do inguinalneho kanala. Podla mojho nazoru by si mal navstivit urologa, pretoze zdravy muz ma mat oba semenniky v skrote. Mohol by sa mozno poskodit teplom, a netvorili by sa v nom spermie.