Zaujimal by ma vas nazor na tuto osobu. Dakujem.
Lucia Kollarova
ja ju rada rano pozeram, lebo ked ju zbadam v telke, vzdy sa tak preberiem k zivotu - ze to co!!!! ty kokso! ako niekto s takym vyzorom moze pracovat v mediach. Zakazdym, ked ju zbadam rano, sa mi zdvihne tlak a som uplne prebrata. Neverim na jej nadpriemernu inteligenciu, tie jej duchaplne perly, co pusta z ust...to sa niekedy neda pocuvat
je to ista novinarka, ktora takmer kazde rano v telerane komentuje showbiznis :D
to je kto...?
MNE NEVADI AKO VYZERA,ALE TO JEJ EXTRAVAGANTNE OBLECENIE A VYJADROVANIE TO JE HROZA..
Pre Hmmmmmm: precitaj si este raz pozorne vsetky prispevky a zistis, ze ju ludia vobec neodsudzuju kvoli VYZORU.
ludia a uz ste sa dnes pozreli do zrkadla ked ju tu tak odsudzujute za vyzor????
Samozrejme nie je pekne, ked sa niekto hodnoti podla vyzoru a hlavne, ked cloveka absolutne nepozname, ale pravda je taka, ze naozaj nam nemoze byt kazdy sympaticky...mne je napriklad maximalne nesympaticky Daniel Lipsic z KDH :D :D :D
v mojom okoli, ci ne-okoli su tiez ludia, co mi vobec nic nespravili, ale su mi velmi nesympaticki.
Nespravila. Ale je to najnesympatickejsi clovek, akeho som kedy videla. Este viac ako Urbani. Jednoducho nie.
Zozulka:
preco? spravila ti niečo?