Povedal ze ju chce pretiahnut a velmi..

Príspevok v téme: Povedal ze ju chce pretiahnut a velmi..
NIKOLETKA1

POZERALI SME S PRIATELOM PRVY ROMANTICKY FILM S EVOU MENDEZ..O 2 DNI NESKOR SOM VIDELA AKO NA CETE PISAL ZE JU CHCE PRETIAHNUT ZE BY JU STRASNE PRETIAHOL...VELMI TO BOLI...PRECO TO UROBIL..AKO MOHOL..PRVY ROMANTICKY FILM A ON SI MYSLEL TOTO...TERAZ BUDEM PRI VSETKYCH FILMOCH KDE BUDU NEJAKE PEKNE MYSLIET NA TOTO...PRECO...;(

salatka

a co je na tom? ved aj tak ju nikdy nestretlne a tym padom ani nepretiahne, len je ot zena alebo typ zeny ktora ho pritahuje, to je cele.. mi nehovor, ze tebe sa itez nepaci neaky herec alebo spevak, ktoreho by si pretiahla ..a neklam

LiankaN

tak toto nema chybu hehehehehehe ....nikoletka povedz priatelovi nech ide za Evou Mendez a nech ju pretiahne :DDDD on bude spokony a ty sa zbavis myslienok ktore mas v hlave pomotane hehehehe !!!

Catherin

A druha vec, je jasne, ze jej partner nikdy nebude mat moznost pretiahnut Evu Mendez, ale bude mat moznosti pretiahnut ine krasne baby, a je jasne, ze by to hned vyuzil a este sa tym ani netaji a je uplne normalne, ze jej to vadi. Tiez to, ked hovori ze sa mu pacia len ultra stihlunke a ona je normalne stihla a ak by nahodou trosku pribrala uz mu bude podla jeho slov pripadat odporna. To je predsa uplne normalne, ze ju to netesi, ze je ten chlap taky povrchny! Mojmojko ty sa radsej objednaj nejakemu dobremu psychologovi!

Catherin

Mojmojko a ty si tu riesis ake komplexy ked ju tu len ponizujes? No jasne, ty si urcite perfektna a dokonala a Nikola je ta najubohejsia a nezrela a pod. Je uplne normalne, ze si predstavuje inych muzov pri sexe a takisto je uplne normalne, ked sa trapi, ked jej chlap vykrikuje, ze by pretiahol nejaku Evu Mendez! Pretoze mysliet si moze hocikto hocico, pritahovat nas moze takisto ktokolvek, ale ak o tom rozpravame (ci piseme) pred nasim partnerom, tak to na sebavedomi neprida. A okrem toho, to, ze ona si predstavuje nejakych chlapov neznamena, ze by s nimi realne chcela spat, zato on sa vyjadril dost jasne: "pretiahol by som ju". Ja mam pocit, ze ty si len riesis nejake vlastne komplexy tym, ze ju ponizujes. A co sa tyka teba Nikol, tak ja si nemyslim ani ze si vadna, ani nenormalna, ani nezrela. Myslim, ze si urobila chybu, ze si nechala svojho dokonaleho priatela pre tohto. V ziadnom vztahu to nie je uplne 100% idealne, mala si skor s tym svojim nejak skusit ozivit vasen. Urobila si chybu, teraz to uz vies. Ak je este nejaka sanca, ze ta vezme spat, tak sa k nemu vrat.

MRC

Pozri aj ten najmenší plamienok sa dá rozfúkať na pekný oheň alebo veľký požiar len treba dávať pozor aby si ho v začiatkoch nezahasila. To iste v posteli a v sexe pokiaľ ti partner v posteli časom prestáva byť vášnivý chýba tomu iskra tak si sa mala o ničo pokúsiť ty je kopu hračiek, kopu polôh, nehorázne veľké množstvo miest, hier, Prečo ste sa nezahrali na doktora a pacienta to by si mala v posteli niekoho "iného" keď ťa tato predstava vzrušuje.

Prečo si sa s ním o tom nerozprávala čo chceš ako to ma robiť čo ta vzrušuje čo sa ti páči. Prečo ste to nezmenili. Pozri nieje vždy východisko rozísť sa ale riešiť daný problém pokiaľ to budeš robiť aj naďalej tak budeš mať problémy v živote lebo toto čo ta teraz stretlo nemusí byť to najhoršie čo ťa čaká aj keď ti to neprajem. Pred problémami utekajú iba zbabelci!!!

Mala si si prísť skôr po radu predtým že nás sexuálny život upadá poradte ako ho oživiť a nie teraz že priateľ napísal kamošom že by pretiahol herečku.

mojkomojko

Nikoletka,
ty už asi nevieš ani čo píšeš. Na frajerovi ti vadí, že sníva o sexe s inou ženou (herečkou) a ty robíš presne to isté, dokonca ešte niečo horšie: "niekedy som si predstavovala inych muzov".
Fakt si môžete podať ruky a vlastne nechápem, čo chceš riešiť. Robíš to isté čo tvoj priateľ.
Už teeraz viem, že ti šlo o pozornosť. Tak si ju vychutnaj...

NIKOLETKA1

Ahoj...tak som si precitala vsetky vase nazory a mate pravdu vlastne vsetci..tak trocha,kazdy inak,ale predsa len,..myslite,ze mi to nie je luto?len raz za zivot stretneme cloveka,s ktorym si dokonale rozumieme,..takym bol moj priatel,..kolkokrat som si uz vynadala,..kazda moja kamaratka mi ale poradila ze vsak mam vyskusat..vraj sex je velmi dolezity vo vztahu..tak som vyskusala..velakrat sme sa s priatelom o tom rozpravali,a on vedel,ze proste potrebujem citit tu vasen,..posledne 2roky to vsak bolo take..mechanicke..som strasna a budem ukamenovana za to co teraz poviem,ale niekedy som si predstavovala inych muzov,..srdom ho milujem doteraz ale inak,..co robit v situacii ked vsetko vo vztahu klape,perfektna komunikacia,dovera,istota,ked vsetko je ako ma byt,ale sexualny zivot vyhasina?preco je to tak...?;(rada by som to napravila,ale to uz asi nie je mozne..mozno ani jeden z nich nie je ten pravy...aj nad tym som sa uz zamyslela...