Stala sa mi taka vec - minuly mesiac sme sa stahovali a moj pas sa stratil - proste ho nevieme nikde najst, vsetko sme prehladali...je to neprijemne. Nepotrebujem ho teraz, ale asi by to bolo treba nahlasit, ze sa stratil, ze? A nebudu sa na mna policajti divat ako na debila, ze som ho stratila? A kolko sa plati pokuta?
Stratený pas
dakujem za rady, asi si predsa vybavim novy, clovek nikdy nevie, kedy ho bude potrebovat a tie peniaze obetujem.
alzbee: no ja s tym pocitam, taky je zakon schvalnosti, uz to vidim ako pridem domov s novym pasom a stary bude dakde v krabici v skrini :)
Ale priprav sa na to, ze ked zaplatis za stratu alebo vbavu noveho, tak ho doma najdes :D :D to ako na potvoru tak byva:))
ježiš ja som uplne slepa ja čitam stratil sa mi pes!:D:D:D:D a kukam že čo ani vadiť ti to nevadi?,::F
to su kancelarske krysy im je to uplne jedno :)
nebudu pozerat na teba nijako. Jednoducho by si mala nahlasit a pokial viem, ze pri strate obcianskeho je to 500 Sk, takze pri pase to bude asi rovnako. Neviem. Jednoducho je dobre to nahlasit, aby nemal niekto osobne udaje a nevyuzil niekde inde... Jedna sa o ochranu tvojich osobnych udajov a vyuzitie tvojej identity