kamoška

Príspevok v téme: kamoška
anonym26

chcela by som vedieť váš názor na túto situáciu:
kamošky som sa pýtala čo robí zajtra. Povedala mi že ide o 10. 00 ku kaderníčke. Kedže mne kaderníčka trvá asi dve hodiny tak som sa jej opýtala, že myslím večer. Na to mi zo zvýšeným hlasom odpovedala, že či som trafená či čo ved mi vraví, že ide ku kaderníčke!!! Stalo sa to pred ostatnými kolegyňami v práci a ked sa jej jedna spýtala, že kam to chodí preboha tak jej povedala že do Lučenca ( sme z BB). Mne to tiež uniklo počula som to prvý krát, že ona chodí až tam. Teraz sme spolu v práci a ona sa čuduje, že mi nie je do reči! Som ozaj trafená alebo ješitná ak som chcela od nej aspon prepáč, že kričala aj ked viacej sa ma dotklo to, že sa ma vôbec nespýtala čo potrebujem???!!! Čo by podľa mňa kamoška mala urobiť či nie??,

jajka001_

no myslim ze ona by si mala uvedomit ze sa chovala neprimerene a aspon naznacit, ked sa nevie ospravedlnit, ze je jej to luto. ale ked to nevie, tak zas je na tebe, ci ta to moc stve a ci jej to neodpustis. myslim ze ta ta zlost na nu casom prejde.

Linnda_260

Ak ťa to tak mrzí, že to nemôžeš predýchať, tak choď za ňou a medzi štyrmi očami v dobrom jej povedz, že ťa mrzí, že na teba tak vyletela a že si myslíš, že reagovala neprimerane, nakoľko si nemala ani poňatia, že chodí ku kaderníčke tak ďaleko.
Hlavne to urob diskrétne a v dobrom, poprípade povedz, že nestojíš o ospravedlnenie, len nech sa nabudúce kontroluje.
Budeš prekvapená, aký toto má efekt.