Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladam kamaratku na prechadzky...

kamaratka11

Mna to tak napadlo,ked ludia si tu pomahaju,radia si navzajom je to taky iny svet,ale je to dobre,ze aspon takto su niektorý ludia v kontakte s druhými.Nie každý má štastnu rodinu,alebo kamarátov,vieš bonbonik,mozno raz pochopiš.Ja mám naštastie aj dobrú rodinu aj priatelov,ale vzdy sa viem vcitit aj do situácie iného človeka a to dosť dobre.A priatelstvo je tá najkrajšia vec na svete a nikdy nevieš,kedy kde a akým sposobom stretneš možno toho naj priatela.No nie.

kamosska

Kamaratka,

myslím, že robíš dobre. Dobrí kamaráti sú na nezaplatenie a ja osobne mám x kamarátov práve cez zoznámenie prostredníctvom internetu. A sú to vzťahy, ktoré trvajú už roky. Inak ja som zo Zv:)

kamaratka11

bonbonik ja som sa len opytala,nemusis hned útočit.Ja s tym nemam problem sa s niekym aj takto zoznamit,ked s tym maš problem ty nemusiš ani reagovat na ten članok,nikto ta o to nežiadal.V zivote sa može aj tebe stat,ze stratiš prácu a nebude sa ti nova črtať a všetci kamaráti budú v práci a ty sa budeš doma nudit,tak tu neodsudzuj ludi.Bruno to pochopil dobre.

Bruno333

Tak zrejme ide o to, že sú všetci zrovna v práci. Inač neviem prečo by to bolo v dnešnej dobe čudné-kamarátiť sa, keď si ludia hladajú cez net aj vážny vzťah...

bonbonik

to myslis ako vazne ?...a ked si taka dobra spolocnicka, to ako nemas vlastnych priatelov s ktorymi by si isla von ? to si ich musis hladat na nete ?

ak ich nemas, tak si najprv najdi tu pracu, tam niekoho mozno spoznas, a mozes chodit na prechazdku s nimi.

a este. ty by si dokazala ist s uplne cudzim clovekom len tak niekam na turu sama ? ja by som sa asi bala a pripadalo mi to cudne ...