citliva plet?

Príspevok v téme: citliva plet?
ruzova:)

Prosim vas nevie mi niekto poradit,neviem ci mam citlivu plet alebo co ale taky problem mam z rodiny asi iba ja.Mam drsnejsiu pokozku na licach a strasne citlivu pri najmensom vykyve tepla zjedeni koreneneho,mi naskaci cervene flaky neviem co to je inym sa to nestava.Neviete poradit nejaky krem?

agina

Ja ti poradim nieco lacnejsie a ucinnejsie ako Herbalife, ktore v lekarni nedostanes/cudne, ze???/ skus pripravok Lirene, velmi blahodarne posobi na citlivu plet, dostat ho aj v lekarni.

vonkajsiavyziva

Nie,nie je to predajné v lekárni, ani v drogérii.Dá sa to kúpiť len u distributorov. Ak ťa zaujíma cena tak sada na suchú plet stojí 2200 Sk, zahŕňa to čistiace mliečko, tonikum a hydratačný krém,ale neboj je to na 6 mesiacov pri denno-dennom používaní ráno a večer. a ten exfoliačný - 970 Sk, tiež je na 6 mesiacov a používa sa 1 x týždenne. No a skúsenosti s touto kozmetikou ti poviem v prvom rade moje, lebo viem presne aký máš typ pleti, nie je to tak dávno a mala som na tvári šupinky a to do slova a do písmena, teraz mám už vo väčšej miere normálnu a hlavne peknú a nie fľakatú pleť. Samozrejme, že si ju ešte stále musím aspoň 2x denne krémovať. No a potom, keď by si si odskúšala tieto výrobky a rozhodla si kozmetiku doplniť, tak by som ti jednoznačne odporučila nočný krém - to je zázrak a ja by som ho nemenila ani za všetko zlato sveta a to vôbec nepreháňam, no na začiatok aspoň toto.Tak ale ak by si nevedela, či áno alebo nie, tak by si mi mohla napísať odkiaľ si, lebo je možné sa u mňa objednať na ošetrenie pleti.Pričom prvé je zadarmo.No tak porozmýšľaj, prehovárať ťa nebudem. ale cenovo je to 530 Sk na mesiac a 18 korun na deň, myslíš, že je vela 18 Sk na den pre zdravu plet?

ruzova

to:vonkajsia vyziva.No ja som od detstva mal krupicu a ruzovkaste lica s drsnejsou pokozkou...stravu neviem ako ovplyvnit a alkohol nepijem.Tie kremy mas odskusane?su predajne v drogerii alebo lekarni?

vonkajsiavyziva

Ahoj odporúčam ti exfoliačný prípravok NouriFusion(obsahujuci zrnká malín a jahod)-to na tu drsnu plet a potom by som ti odporučila sadu Nouri Fusion na suchú pleť, keďže ti sčervenáva a tak,ak máš záujem o bližšie info, tak ma kontaktuj na mail, alebo sa niečo dočítaš aj na www.krasatela.com - a tam klikni na vonkajsiu výživu.

siskalop

No podla mna je to urcite nejake kozne ochorenie.Napriklad atopicky ekzem.Nemusela si ho nikdy mat,ale krv sa meni kazdy 7 rok,takze ...a ako je jedlo,zmena tepla,stres,unava to su vsetko cinitele kt. to mozu rozprudit ,plus alkohol.o tom ani nehovorim.Cize kozny ..

ruzova:)

nie alergicka nie som,prosiiim pomozte nejaky krem,kozmetika hocico.Nechcem to zbytocne kryt make-upom ved mam len 17 naco nicit plet

Ivka 1

Môže to byť alergia na nejaký druh potraviny.Najlepšie je sledovať,kedy konkrétne sa to objavuje.Skús si to vysledovať.Napíš mi na mailovú adresu ak chceš.