Prosim vas nevie mi niekto poradit,neviem ci mam citlivu plet alebo co ale taky problem mam z rodiny asi iba ja.Mam drsnejsiu pokozku na licach a strasne citlivu pri najmensom vykyve tepla zjedeni koreneneho,mi naskaci cervene flaky neviem co to je inym sa to nestava.Neviete poradit nejaky krem?
citliva plet?
Ja ti poradim nieco lacnejsie a ucinnejsie ako Herbalife, ktore v lekarni nedostanes/cudne, ze???/ skus pripravok Lirene, velmi blahodarne posobi na citlivu plet, dostat ho aj v lekarni.
uuuuuf no kedze ja nie som zarobkova cinna a mamka asi tolo neda tak neviem....a som z kosic
Nie je to Herbalife.
Nie,nie je to predajné v lekárni, ani v drogérii.Dá sa to kúpiť len u distributorov. Ak ťa zaujíma cena tak sada na suchú plet stojí 2200 Sk, zahŕňa to čistiace mliečko, tonikum a hydratačný krém,ale neboj je to na 6 mesiacov pri denno-dennom používaní ráno a večer. a ten exfoliačný - 970 Sk, tiež je na 6 mesiacov a používa sa 1 x týždenne. No a skúsenosti s touto kozmetikou ti poviem v prvom rade moje, lebo viem presne aký máš typ pleti, nie je to tak dávno a mala som na tvári šupinky a to do slova a do písmena, teraz mám už vo väčšej miere normálnu a hlavne peknú a nie fľakatú pleť. Samozrejme, že si ju ešte stále musím aspoň 2x denne krémovať. No a potom, keď by si si odskúšala tieto výrobky a rozhodla si kozmetiku doplniť, tak by som ti jednoznačne odporučila nočný krém - to je zázrak a ja by som ho nemenila ani za všetko zlato sveta a to vôbec nepreháňam, no na začiatok aspoň toto.Tak ale ak by si nevedela, či áno alebo nie, tak by si mi mohla napísať odkiaľ si, lebo je možné sa u mňa objednať na ošetrenie pleti.Pričom prvé je zadarmo.No tak porozmýšľaj, prehovárať ťa nebudem. ale cenovo je to 530 Sk na mesiac a 18 korun na deň, myslíš, že je vela 18 Sk na den pre zdravu plet?
to:vonkajsia vyziva.No ja som od detstva mal krupicu a ruzovkaste lica s drsnejsou pokozkou...stravu neviem ako ovplyvnit a alkohol nepijem.Tie kremy mas odskusane?su predajne v drogerii alebo lekarni?
Ahoj odporúčam ti exfoliačný prípravok NouriFusion(obsahujuci zrnká malín a jahod)-to na tu drsnu plet a potom by som ti odporučila sadu Nouri Fusion na suchú pleť, keďže ti sčervenáva a tak,ak máš záujem o bližšie info, tak ma kontaktuj na mail, alebo sa niečo dočítaš aj na www.krasatela.com - a tam klikni na vonkajsiu výživu.
No podla mna je to urcite nejake kozne ochorenie.Napriklad atopicky ekzem.Nemusela si ho nikdy mat,ale krv sa meni kazdy 7 rok,takze ...a ako je jedlo,zmena tepla,stres,unava to su vsetko cinitele kt. to mozu rozprudit ,plus alkohol.o tom ani nehovorim.Cize kozny ..
nie alergicka nie som,prosiiim pomozte nejaky krem,kozmetika hocico.Nechcem to zbytocne kryt make-upom ved mam len 17 naco nicit plet