liecba reikim

Príspevok v téme: liecba reikim
tinuliatko

zdravim.som tu nova.a som rada ze som vas tu nasla.konecne sa aj my diabetici mame kde stretavat a spoznavat.a samozrejme informovat a radit.mna trapi jedna zvlastna vec uz asi 3.rok a nemam sa s tym komu zdvoverit.ide o to ze som sa pred 3rokmi stretla s 1reiki liecitelom(velmi dobrym)a on mi povedal ze nemam cukrovku ze mi stacilo doplnit len zinok a chrom a bola by som v poriadku.odvtedy ma lieci,aj na ine bezne zdrav.probl.ako su chripka,bolesti hlavy,raz mi vyliecil aj myom a cisty.a npomaha aj mojej rodine.doverujem mu bo mi vzdy pomohol.medzitym som zo zvedavosti sla aj za inymi liecitelmi bo som chcela vedet co mi oni na moju cukrovku povedia.na moje prekvapenie bola ich odpoved taka ista.odkedy ma moj reiki pozna a sem tam pomaha,citim sa lepsie.cukrovku uz ani nevnimam tak jak predtym,mam aj lepsie glykemie,dokonca mi nerobi ani problem zjest to co som inokedy nemohla ani len ovonat.vacsinou som rozkolisana zo stresu a toho mam az az.cukrovku mam uz 14rokov a podla reikiho je moj momentalny problem ten,ze sa potrebujem zbavit inzulinu,respektive ho uberat po malych davkach pretoze si nan moje telo navyklo a som od neho tak trocha zavisla.neviem ci mi rozumiete ale prosim o vase nazory.som z toho velmi zmatena a potesilo by ma keby niekto z vas nieco podobne zazil a vedel by mi poradit.dakujem.

asti

ja sa zase chcem spytat ci ste si nevsimli lepsie vysledky po vykupani vo vani? ja napr. ked sa naveceriam a potom si lahnem do vane, zakazdym mam potom lepsie vysledky ako bez toho, vzdy mi to ide dole..tak neviem ci tepla voda stimuluje pankreas k cinnosti alebo zvysuje ucinok inzulinu...hm?

asti

peto ak sa vies kontrolovat, aby sa ti nic nestalo, tak to skus..mozno aj ja sa obratim pre pomoc k prirode..drzim palce a daj vediet potom pa

peto135

Asti,chcel by som to (sedenie pod stromom)vyskusat,ci by to fungovalo aj dlksiu dobu (ako len jeden den),ale doktori z tym zasadne nesuhlasia,tak to robym,len sem tam,kedze nie som silna osobnost,aby som siel za svojim cielom stoj co stoj....alebo je to mozno len opatrnost,strach,že si to pokašlem....aj ked to mame vlasne podmienecne pokaslane uz aj teraz nie?:-)))...asi to skusim,ved nie je co stratit...z glukomerom by som to mal mat celkom pod kontrolou,takze až sa odhodlam,dam vediet,ze co a ako,ahoj

asti

ahojte, mam DM 1 jeden rok, a tiez som navstevovala liecitela ktory sa zaobera cinskou medicinou..spociatku to pomahalo, teda davky inzulinu sa mi znizovali..teraz sa to vsak zastavilo, mozno len moj pankreas prestava ucinkovat hm,iste vsak je aj to ze jeho odporucania co sa stravy tyka atd, nedokazem dodrziavat..
takze je mi tazke vyjadrit sa, ci to moze fungovat alebo niee..
peto135 to je perfektny poznatok, mozno tie stromy pôsobia na teba tak pozitivne, dodavaju energiu a mozno prebudzaju k cinnosti pankreas...ktovie? :o)
priroda je nieco uzasne...

iveta

Ahoj Tinuliatko!
Sama sa zaoberám reiki a je to veľmi dobrá vec čo sa týka liečiteľstva ale takého liečiteľa, ktorý ti tvrdí ako ťa tým vylieči sa rýchlo stráň aby ťa to nestálo život. Reiki je vlastne liečenie bioenergiou, ktorú má každý človek ale samotné nevylieči takúto vážnu chorobu, môže len zlepšiť jej priebeh alebo stav.A okrem toho dakedy aj pri aplikovaní reiki nemusí organizmus zreagovať vôbec lebo ak máš v tele príliš veľa liekov môže to brániť prirodzenému liečeniu reiki. Ešte by ma zaujímalo či dotyčný liečiteľ má len urobený kurz alebo to má v sebe i bez kurzu. Môže ti to napomôcť ale len reiki ťa nevylieči.

peto135

Ahoj rené,ja tiež ak si nepichnem inzulin,tak za par hodin je glikemia okolo 25-30mmol.Aj ja rad lyžujem,ale vtedy musim mať aspon polovičnu dennu davku inzulinu.(pred objavenim cukrovky som zimu neznasal,teraz ma priťahuje)No zaujimave je,že v tom lese nemusim mať žiadny pohyb,len si sadnem pod niejaky strom,niečo si čitam,a ked som si dal hoci iba polovičnu davku iba bazalneho inzulinu (lantus)tak za dve hodky mam hypo ako hrom.Preto si nedam radšej žiadny a je to ok."Ako by tam na mna niečo pôsobilo" kedže nemusim mať pohyb ani inzulin,môžem jesť a vsetko v tele beži ok.Zeby som sa odsťahoval do lesa? len čo by som tam robil cely život:-)a sam:-(
Je to len môj zažitok,ktory sa mi stale opakuje ak sa vyberiem ras za čas do lesa(taky zazrak na počkanie:-))) u každeho to môže fungovať rôzne(to je pravdepodobne,kedže každy sme ini),žeby to bolo to slovo reiki? Tinuliatko,daj niejaky odkaz na reiki a niečo si najdem aj cez vyhladavač.Tak sa všetci držte.

rené

Ahojte. Mám DIABETES 5 rokov a občas sa mi stane (tak ako dnes:-), že hľadám možnosti zlepšenia mojej choroby.Zaujal ma PETO 135, pretože máme rovnaké inzulíny a takmer identické dávkovanie.Moje glykémie sa tiež výrazne zlepšia, keď športujem.Veľmi rada lyžujem, každý rok sa snažím okrem našich svahov zájsť aj do zahraničia.Vtedy sú moje glykémie ukážkové.Dávkovanie si znížim,ale bez inzulínu to u mňa nejde. Za celé to obdobie som som si zabudla pichnúť bazálny inzulín iba raz-glykémia bola 35,4!Odporúčanie LUBOSa pre TINULIATKO sa mi páči:-)

peto135

Ahoj tinuliatko , musel som to po sebe opraviť , lebo bolo tam more chyb,tak ešte raz:
Nechcem pisať o reiki lebo neviem co to vlastne ani je,ale mam podobny zažitok z inzulinom ako ty.
Mam DM.I už 17 rokov,a aplikujem si denne okolo 40 jednotiek inzulinu , hodnoty cukru su veru hocikedy dosť zle ,veď to poznaš asi , ale ja mam taky zažitok,že ak som cely den na prechadzke v jednom lese,tak nedam si rano žiadny inzulin , v lese normalne jem a ked pridem vecer domou , tak mam 6.0 j.(+- max.0.2j) cukru v krvi , chapeš to?
Ak si dam rano len polovičnu davku inzulinu tak cez den v tom lese mam same hypoglykemie a napchavam sa cukrom.(a mam po nalade) Takto to už robym asi 7 rokov , raz za čas idem do lesa a zresetujem sa tam :-).
Vychadza mi z toho že môj pankreas ak ma podmienky tak ten inzulin vyraba....horšie však to je na druhy den ked presne sa vždy netrafim z inzulinom aby som nemal hypo či hyper , kedže ešte môj inzulin pôsoby z predošleho dna,treti den si už picham normalne davky inzulinov:
Humalog R6. O8j. V8j. Lantus R18j.
Tiež neviem čo stym , ale tak si žijem. A čo na to doktor? moc na moje slova asi neveri,resp.nespolieha sa na to ,kedže v lese nie som stale ale len sporadicky.

andel

Zdravim Tinuliatko! DM mam takmer 7 rokov a tiez som pocula take nazory, ze nemam cukrovku, ze moj pankreas len "spi". Tak ako aj ty aj ja som tomu chcela velmi uverit, ale nejako sa ten pankreas stale nechce prebudit, nech robim co robim. Dostaval som aj take rady, ze rano na lacno mam vypit poharik ranneho mocu (najlepsie nie svojho!) a ze budem ako rybicka! Verim v Boha, ale neverim v dnesne zazraky. Verim v to, ze ak si pichnem inzulin, cukor mi klesne dole, viem ze bez inzulinu moj zivot znamena pomala ci rychla smrt! Mozno ti reiki pomaha citit sa dobre, to je vsetko psychika moja a to je dobre! Ak ti to pomaha udrzovat tvoj cukor je to skvele, pretoze to znamena ze sa nestresujes tolko vela a ze si v pohode, ale nevylieci ta to, avsak, upravi ti to zdravotny stav a to je tiez nieco skvele! Drzim palce, aby si drzala "cukrovku" na uzde a pod kontrolou.