Ahojte,
dneska som prišla do práce a ako som si sadla, strašne ma začalo nadúvať alebo ako to mám nazvať... ako keby sa mi chcú črevá dotrhať a malo to aj zvukové efekty, takže nič príjemné, nedalo sa mi ísť na veľku potrebu, ale po dvoch hodinach ma to chytilo, sadla som si na záchod a vychádzali zo mna veľmi prenikavé(aj zvukovo) efekty a ako keby nejaký výtok. Aj pred chvilou som šla na záchod a jediné, čo zo mňa vyšlo sú výrazné zvukové vetry a ten spomínaný výtok, ale zo zadku.. takže som nechápala.. máte s tým skusenost? čo mám robiť?
Pomôžte, netuším čo mi je!!!
aj ja si myslím , že treba s tým ísť a po tých výtokoch brať niečo na úpravu črevnej flóry. napr. jesť aspoň tri dni okrem normálnej stravy aj každý ďeň jeden biely jogurt obyčajný. skús.
mne len bolo čudné, že zo mňa veľká potreba ani nevyšla, len ten výtok a tolko zvuku, že som sa hanbila :(
mala som to pred tyzdnom- hroza! nemohla som sa ani pohnut z bytu, lebo som nevedela, kedy to na mna pride. bola u mna lekarka, zobrala som si 1 cierne uhlie a pomohlo mi to zastavit. ja som den predtym pila capovanu kofolu a povedala, ze to mohlo byt z toho, ale nie zo samotnej kofoly, ale z toho, ze nedodrziavaju dobru hygienu v tych systemoch, z ktorych sa to capuje. uz ma to preslo.
mas "len" hnacku. to aj mne sa stava, akoby som "cikala" cez zadok. dost neprijemne.
ja dufam, že zajtra tým už trpieť nebudem :)
mozno si len nieco pojedla... teraz v lete je vsetko mozneee... ale ak si chces byt ista zajdi k lekarovi,...