24-ročný a stále panic

Príspevok v téme: 24-ročný a stále panic
mecky

zdravim,
potreboval by som poradit.Mam sice uz 24 rokov,ale som stale panic.Nehladam len sex,jednoducho sa mi nepodarilo najst dievca,s ktorym by som mal vztah.Dokonca som este nemal ani poriadne rande.Psychicky ma to strasne ubija.Bojim sa ale,ze cim dalej,tym to bude horsie.Uz mi je to dost trapne,a neviem,ako bude dotycna reagovat,ked jej to poviem,asi ma bude mat za blbca.Nehladaju dievcata v mojom veku uz radsej skusenejsich partnerov?Cloveku to na sebavedomi moc neprida...Ako sa pozeraju baby na starsich chalanov - panicov?

mackousko

Ak sa nahodou bojis skusenosti ze co ak nebudes dobry atd, tak existuje plno knih, kde sa to dozvies a spravia s teba mistra v milovani a urcite sa ta ziadna nebude chciet pustit a zaroven ti to zvisi sebadoveru. Tak smelo do toho studuj studu a praxuj. Ps ak sa budes do toho hrnut a budes sa chciet silou mocou milovat tak nezazijes tu pravu extasiu s milovanie o com je aj milovanie a nie sukanie.

chicco

Nie, nie je to trápne! ja som mal tiez rovnaky problem. Mam 24 rokov (za mesiac 25)Tiez som nemal takme nijake rande.Mna zaujmal iba chľast a kamarati.Potom som si však nasiel dievca a ono zmenilo moj zivot... a tiez jej nevadilo,ze som panic,skor naopak,bola stastna,ze ma moze zaučať ona ;-) .. a o sexe som nedokazal vobec rozpravat? A teraz? Poviem hocičo: prsia jej volam Danka a Janka,pohlavny organ Anička (ona mi moj vola Gustík:).. a ze som nemal nijaky vztah tiez nevadilo,aj ked zaciatky som mal tazke,nevedel som co a ako,ako sa mam chovat,ale naucil som sa,a teraz je to vsetko OK! držím palce.. P.S. Na každého raz príde..

frontman

to zalezi od toho, ako to vnimas. ked sa obavas, ze si najdes babu a bude jej to cudne, tak toho sa podla vsetkeho bat nemusis. vacsine bab to imponuje (akoze si pockal na tu pravu, poznas tie romanticke zenske duse)
ked to vadi tebe osobne, tak si zaplat nejaku babu, co ti ukaze, ako na to.

matis

Ahoj, ja mam 27 a tiez som este nemal dievca. Je to dost zvlastne a dost ma to trapi. Najma to, ze neviem, ako sa zachovam, ked by uz mala nastat taka intimna situacia. Obavam sa, ze nebudem vediet, ako sa zachovat a spravat.

mu

ja som prisiel o panictvo v 23 rokoch, trosku ma to stvalo, ze tak neskoro, ale zase som on prisiel s milovanou zenou.Rozhodne je to lepsie jak prist o panictvo s nejakou stetkou, alebo zenskou ,ktoru nemilujes.A co sa tyka toho jak sa baby pozeraju na chalanov panicov vo veku povedzme 21-23 a viac, tak minule o tom bola na inej diskusii debata a zenske tam pisali skoro z 90% len kladne ohlasy.Chceli by radsej chlapa co mal 1 alebo ziadnu zensku jak chlapa co ma 10zenskych...A este jedna vec panicov vo veku 20 a viac je strasne moc, len sa o tom menej hovori...vsade sa chvalia blbci co sukaju v 14-16rokoch...takze klidek.

lenka2

vobec sa nemusis citit trapne a uz vobec hladat len niekoho s kym budes mat sex len preto ze vacsina to ma v tvojom veku uz za sebou.ja som si tiez nasla priatela ktory mal vtedy 27 a tiez s nikym nemal predtym sex a ked sme si vybudovali krasny vztah tak to prislo a bolo to z lasky a to najkrajsie co sme spolu zazili. len vydrz a bude to stat za to!

katika88

Hlavu hore nemas sa zaco hanbit podla mna je pekne ze ked chalan nenasiel vaznu znamost tak radsej nejde do postele s nikym ale dalej caka na spravne dievca.Moj chalan ma skoro 22 rokov a predomnou nemal nic vaznejsie tak je este panic a ja som to na nom ocenila paci sa mi to vobec mi nepripada ako blbec.Spravna baba to vezme uplne normalne a dokonca sa jej to bude zdat mozno aj celkom mile.Nic sa neboj dievcata su vselijake a podla mna by nemali odsudzovat chalana len zato ze nema sexualne skusenosti.Vsetkemu sa da rychlo naucit :-) tak dufam ze som ta aspon troska povzdbudila.