neurologické problémy ...

Príspevok v téme: neurologické problémy ...
kejtlinka

Jeden môj známy v minulosti asi 7 rokov dozadu, prekonal boreliózu, bol v stave, že už nevládal ani chodiť, totálna svalová slabosť, bolesti klbov, musel prestať aktívne športovať, úplne sa mu zmenil život, ale dostal sa z toho. Posledné mesiace ho začal bolieť klb na jednej nohe, ťažšie sa mu chodí, trpnutie prstov na ruke a necíti dva prsty, má zvýšenú hodnotu bielych krviniek, trpí nespavostou,striedanie nálad, zostal viac pasívny, teraz chodí po vyšetreniach k odborným lekárom - urológ, neurológ, endokrinológ, ..., kompletné vyšetrenia mu robia a ide aj na magnetickú rezonanciu ... mal tu niekto podobné príznaky?? ďakujem

RNG

postboreliozne, alebo boreliozne problemy treba v prvom rade adresovat bojom proti borelioze(Samento,, uncaria tometosa, wextrakt z olivovych listov...), lebo je casto nedoliecena aj napriek lieceniu.

Na poskodene nervy treba brat doplnky na nervy, teda v prvom rade vacsie davky rybacieho oleja.
Na klby klbove doplnky,(Glukosamin, MSM, hyaluronicka kyselina, CMO, avokadovy a ine nezmydelnatelne a cetylovane oleje, samozrejme domace zelatinu, huspeninu, obhryzanie glikov na dobre uvsarenych kostiach, tiez MSM, a enzymi ako bromelain, serrapeptaza, a zmesy na travenie, ktore treba brat na prazdny zaludok, ked potrebujeme telo ocistit...)
Samozrejme protizapalove a enzymi tiez pomahaju(curcumin, boswelin,dumbier, Aswagandha... velke davky vitaminu C a uz spomenute rozne enzymi)

radana

Kejtlinka-zrejme to bude mat zase suvis s boreliozou co mal.Chodi tvoj znamy kazdy pol rok na kontrolne vysetrenia krvi?Moja velmi dobra kamaratka tiez prekonala pred rokmi boleriozu,brala na to antibiotika a este aj teraz,ked nema dobre vysledky krvi,lekarka ju preliecuje antibiotikami.

[zruseny12]

ano,presne tak...pozri urcite keby bol ***ZDRAVI*** BY SA TAK NECHOVAL...
je tazke zit denno -denne v bolestiach atd.a zvlast ked clovek bol niekedy zdravi a vitalny...

eo

radanadrady
Asi si nikdy nepocula tu frazu: Mi sme, cim sa stravujeme!!!!!!!!!
A kazdy sa riadi a veri niecomi inemu .

kejtlinka

hej, trpezlivosť, niekedy neviem, čo je lepšie, ale je to niekedy ťažké, mám ho veľmi rada, chce to len čas ...

kejtlinka

čaká teraz na výsledky, neviem,... len ja vidím, že nie je vnútorne šťastný a vyrovnaný a psychika výraznou mierou vplýva na stav tela, má také striedanie nálad, niekedy keď mi píše je plný optimizmu a milý a na druhý deň utiahnutý, nevrlý, neosobný, štýl : dajte mi všetci pokoj ...

radanadrady

eo

prepáč, ale väčšiu blbosť som nepočula. Najskôr musí mať stanovenú diagnózu a podľa toho je liečba. Ale ver, že pri väčšine neurologických ochorení ti nestačia vitamíny, či vynechanie cukru a mliečnych výrobkov.

eo

kejtlinka
V prvom rade treba vylucit zo stravy
biela muka,cukor,mliecne vyrobky
Vyskusat to na dobu 2-5 mesiacov
Doplnit do stravy;oreganovy olej,jablcny ocot niekolko krat denne s vodou.Zelenina na pare ,nic vyprazane! Odporucila by som aj produkt Zelena strava co je doplnok stravy zo zeleniny a ovocia.
Na bolesti a trpnutie enzymova zmes Vitalzym.
Mam to odskusane presla som problemami pred niekolkymi rokami.
A co hovoria Lekari na jeho priznaky ??????