Jeden môj známy v minulosti asi 7 rokov dozadu, prekonal boreliózu, bol v stave, že už nevládal ani chodiť, totálna svalová slabosť, bolesti klbov, musel prestať aktívne športovať, úplne sa mu zmenil život, ale dostal sa z toho. Posledné mesiace ho začal bolieť klb na jednej nohe, ťažšie sa mu chodí, trpnutie prstov na ruke a necíti dva prsty, má zvýšenú hodnotu bielych krviniek, trpí nespavostou,striedanie nálad, zostal viac pasívny, teraz chodí po vyšetreniach k odborným lekárom - urológ, neurológ, endokrinológ, ..., kompletné vyšetrenia mu robia a ide aj na magnetickú rezonanciu ... mal tu niekto podobné príznaky?? ďakujem
neurologické problémy ...
postboreliozne, alebo boreliozne problemy treba v prvom rade adresovat bojom proti borelioze(Samento,, uncaria tometosa, wextrakt z olivovych listov...), lebo je casto nedoliecena aj napriek lieceniu.
Na poskodene nervy treba brat doplnky na nervy, teda v prvom rade vacsie davky rybacieho oleja.
Na klby klbove doplnky,(Glukosamin, MSM, hyaluronicka kyselina, CMO, avokadovy a ine nezmydelnatelne a cetylovane oleje, samozrejme domace zelatinu, huspeninu, obhryzanie glikov na dobre uvsarenych kostiach, tiez MSM, a enzymi ako bromelain, serrapeptaza, a zmesy na travenie, ktore treba brat na prazdny zaludok, ked potrebujeme telo ocistit...)
Samozrejme protizapalove a enzymi tiez pomahaju(curcumin, boswelin,dumbier, Aswagandha... velke davky vitaminu C a uz spomenute rozne enzymi)
Ahoj Maria. :-D
Kejtlinka-zrejme to bude mat zase suvis s boreliozou co mal.Chodi tvoj znamy kazdy pol rok na kontrolne vysetrenia krvi?Moja velmi dobra kamaratka tiez prekonala pred rokmi boleriozu,brala na to antibiotika a este aj teraz,ked nema dobre vysledky krvi,lekarka ju preliecuje antibiotikami.
ano,presne tak...pozri urcite keby bol ***ZDRAVI*** BY SA TAK NECHOVAL...
je tazke zit denno -denne v bolestiach atd.a zvlast ked clovek bol niekedy zdravi a vitalny...
hej, trpezlivosť, niekedy neviem, čo je lepšie, ale je to niekedy ťažké, mám ho veľmi rada, chce to len čas ...
KEJTLINKA
s takym clovekom musis mat trpezlovost,musis ho pochopit...
lebo on ani za to nemoze,ze je taky...
čaká teraz na výsledky, neviem,... len ja vidím, že nie je vnútorne šťastný a vyrovnaný a psychika výraznou mierou vplýva na stav tela, má také striedanie nálad, niekedy keď mi píše je plný optimizmu a milý a na druhý deň utiahnutý, nevrlý, neosobný, štýl : dajte mi všetci pokoj ...
eo
prepáč, ale väčšiu blbosť som nepočula. Najskôr musí mať stanovenú diagnózu a podľa toho je liečba. Ale ver, že pri väčšine neurologických ochorení ti nestačia vitamíny, či vynechanie cukru a mliečnych výrobkov.
kejtlinka
V prvom rade treba vylucit zo stravy
biela muka,cukor,mliecne vyrobky
Vyskusat to na dobu 2-5 mesiacov
Doplnit do stravy;oreganovy olej,jablcny ocot niekolko krat denne s vodou.Zelenina na pare ,nic vyprazane! Odporucila by som aj produkt Zelena strava co je doplnok stravy zo zeleniny a ovocia.
Na bolesti a trpnutie enzymova zmes Vitalzym.
Mam to odskusane presla som problemami pred niekolkymi rokami.
A co hovoria Lekari na jeho priznaky ??????