Homeopatikum Ricinus Communi - skusenosti?

žabka

chcela by som sa opytat ako dlho sa moze ricinus communis uzivat ....a ci to pri dlhsom uživaní nema nejake vedlajšie následky na mna alebo maličku

Mia111

Draha \"babulko\". Zbytocne tu mylis ludi tvojimi laickymi nazormi na homeopatika.
Homeopatika nefunuje na placebo efekte. to by sme museli mat turbo inteligentne novorodeniatka, keby zaregistrovali v ustockach rozpusteny homeop.liek a vyliecili sa na zaklade placeba. Cize toto mozem hned v zaciatkoch vylucit. podobnu skusenost spominala aj \"sandy21\". pes a zvierata nerozmyslaju sposobom \"dostal som do ust vodu s liekom,tak sa akoze vyliecim\"
Nespravne zvolene homeopatikum moze tiez uskodit. Dalsia tvoja neznalost...
PROSIM,RADSEJ NEPIS PRISPEVKY O HOMOPATIKACH. Zbytocne mylis laikov svojimi chybnymi nazormi.

Žofinka

Tiež som ich užívala, a pomohli mi. Keď mala malinká 3 mesiace, zrazu som len nemala mliečko. Len pár kvapiek. Tak som utekala do lekárne, kúpila si tieto homeopatiká a asi 12 hodín od užitia sa mi začalo tvoriť opäť toľko mliečka, že kým malá z jedného prsníka papala, z druhého mliečko striekalo ako vodotrysk. A kojím ju ešte stále, a už bude mať rok. Ale Ricinus máme stále v lekárničke. Pre istotu...

amalka 247

Ja som homeopatiká riccinus communis 5 CH užívala. Dôležité je riedenie( CH).Ak si kúpiš s vyšším, tak spôsobia opačný účinok,t. j. zastavia tvorbu mlieka. Nepoužívaj zubnú pastu s mentolom, homeopatiká používaj pol hod pred jedlom, resp. nalačno. Ku každému kojeniu som vypila pol litra vody- na tvorbu mlieka je dôležitý dostatočný prísun TEKUTÍN! Ak chceš ešte niečo poradiť, daj vedieť.

sandy21

babulko, mozno na teba neucinkuju, nic si z toho nerob.
ja som mala niekolkorocne kozne problemy, kedy klasicka medicina nezmohla absolutne nic, a to som sa po lekaroch riadne nachodila. mne osobne by velmi vadilo, keby sa homeopatika prestali vyrabat.
nie je to nahodou tak, ze kvoli tomu, ze takmer nic nestoja prichadzaju o zisky farmaceuticke spolocnosti vyrabajuce drahe lieky? tiez je zaujimave ako ta mohli homeopatika dobre zivit, vsak su velmi lacne
a este mi povedz ako to, ze pomohli psovi, co uz bol takmer na smrtelnej posteli, konkretne Traumheel

babulko

bohužiaľ o homeopatikách viem až príliš veľa,dokonca ma niekoľko rokov dobre živili, takže placebo, mimochodom to účinkuje v pomerne vysokom percente, čo je všeobecne známa vec.Ak by sa prestali vyrábať, vôbec nič by sa nestalo, nikomu by nechýbali.Väčšina stavov na ktoré sa užívajú je tzv. samoprechádzajúcich, alebo ak chceš, tak pomocou reakcii človeka, fyziologických ev. patofyziologických.Uvediem absolútne bežný a klasický príklad, kašeľ a nádcha.
Ale kľudne si ich kúp.

sandy21

babulko, preco sa vyjadrujes k homeopatikam, ked o nich zjavne nevies nic?
homeopatika postavili na nohy este aj nasho psa a to uz ma 16 rokov tak prosimta ako si to on mohol vsugerovat?

mne osobne pomohli homeopatika este v detstve a to som im tiez neverila. takze v ziadnom pripade placebo.

babulko

strašne jednoduché, kúp a uvidíš, keď budeš kojiť, tak si budeš myslieť, že to ten zázrak a ak nie, tak aspoň Ti to homeopatikum neuškodí.Ináč, homeopatikum rovná sa účinok placeba.