escapelle prosim poradte mi

Príspevok v téme: escapelle prosim poradte mi
skener

No mam taky problem ze v piatok s priatelom sme mali sex a pretrhol sa nam kondom. Kupili sme tu tabletku a dala som si ju 16. hodin po styku cize uz v sobotu(pretoze skor nebola lekaren otvorena). Tri hodiny od uzitia tabletky mi zacalo spinenie. a dnes v nedelu keby sa toto cele nestalo by som mala dostat kramy lenze tie este nechodia a to spinenie mam stale. Citala som v letaku ze spinenie je normalne ale ak je prilis slaba menstruacia tak je zle a ja teraz neviem ci to mam pokladat za spinenie alebo za menstruaciu. Este jedna informacia ze vtedy ked sa nam ta nehoda stala som nemala plodne dni myslite si ze ta tabletka zaberie alebo zabrala? lebo ja sa strasne bojim nemozem mat dieta prosim napiste mi niekto nieco neviem co mam robit neviete ako dlho po styku funguje tehotensky test??? prosim

miška_18

aoj ... moja mala som presne toto isté ... to špinenie je normálna vec a keby si poriadne prečítaš všetko v pribalenom letáčiku tak sa nemusíš tak báť !!! menštruácia môže meškať aj nemusí ... niektoré ženy ju dostanú skôr niektoré neskôr ... a tou tabletkou sa ti môže celý ciklus zmeniť ... a ked si mala neplodné dni a bolo to tak blízko menzesu obabvy nemáš mať aké ... neboj sa neni si isto tehotná ... tá tabletka má 84% účinok a ty si ju zjedla dosť skoro tak sa neboj :) nebud hl. nervózna možno aj tým ti meškajú ... držím palce