ahojte..chcel by som sa spytat ...beriem antibiotika augumentin pretoze mam zlateho stafylokoka a chcel by som ist cvicit do posilovne. Citim sa v poariadku ale chcel by som vediet ci mi to moze nejak uskodit..vdakaa
Cvicenie s antibiotikami..HELP
to fakt? ale ako to vysvetlit lekarom? byvam v Nemecku a minule ked som mala zapal prinosovych dutin mi lekarka na 5 dni predpisala antibiotika Biclar a chcela ma este v ten den poslat do prace. :-(( hnusny tento kapitalizmus
antibiotika ked sa beru,musis lezat v posteli,nestaci byt doma.ak to nedodrzis,budes sa podstatne dlhsie liecit,zacnu byt rezistentne,a mozes zomriet.zlaty stafylokok nie je sranda,nie je jednoduche ho vyliecit.
pocas choroby a aspon 10 dni po nej nesmies robit ziadny sport
To v ziadnom pripade nerob. A uz vobec nie posilka, mozes ist maximalne na 30 minut na bicykel alebo sa prejst. To, ze sa dobre citis, je iba tvoj pocit, ale organizmus bojuje proti stafilokokovi. A najma ten zlaty vie byt velmi neprijemny, moze sa ti to vratit. Radsej tyzden oddych, ako potom brat dalsie antibiotika a choroba sa ti pretiahne. Svalom vobec neuskodi takato pauza. A po dobrati antibiotik sa neopovaz ist hned do posilky, este tyzden pauzu.
A co sa ti moze stat? Pri najhorsom pripade ti odide srdce, takze nepokusaj osud.