Chcela som Vas poprosit o skusenosti s opalenim - zakrytim strii. Pomoze to? Alebo naopak? Dakujem za reakcie:)
Strie a opálenie
Ja som Eucerine používala je dobrý, ale vymenila som ho neskor za Elasti-q olej ten mi viac vyhovoval, rýchlejšie sa vstrebal a tiež dobre účinkuje :)
vykasli sa na cele strie.. po case vyblednu a nebude ich skoro vobec videt..
jaja11 neviem ci si dilerka tebou spominanej kozmetiky, ale do kazdej temy pchas odkazy na nu.
ak ano, tak nie je to najstastnejsi sposob, lebo skor vyvolavat antireklamu svojim vnucovanim.
stria nezmizne od ziadnej "zarucene zazracnej" masticky. ide o narusenu strukturu koze a je to trvaly stav. neostava nic ine, len sa s tym zmierit...
Jedine, čo ti pomoze je samoopalovaci krem, kvalitny ti strie skryje skoro uplne.... mam skusenost s FakeBake-shop a bola som spokojna
no ked budes tmavsia tak to bude troska svietit bo naozaj sa to opalit neda
Ano viem, ale nechcela by som aby mi po opaleni vystupili nejak napovrch, resp aby nesvietili na opalenej pokozke moc, pretoze su tu nazory ze popraskana koza sa neopali. Tak neviem, hm.
mne sa zdaa ze po solarku sa mi este zvyraznili...
Ani nepomoze, ani naopak, bude ich vidiet, ci si opalena, alebo biela ako stena. Aaach zeny zeny. neanea ved strie, to je normalna vec.