Velmi kratky sex

niekto

inloweee treba ho to naucit vacsina vstahou konci kvoli nedostatku komunikacie a to si musi uvedomit

to co navrlhla alzbee by som robil az ked zlihaju vsetky normalne sposoby
nieje dobre takto utocit ale niektory ludia to asi potrebuju ....
jo ked tak tak ta rada stym ze ho nechas tak by bola asi najucinejsia len si daj bacha aby si nespustila hadku ...

InLoweee

alzbee - ked ja by som to nedokazala takto, a keby som sa aj odvazila a skoncila skor pred nim - vies ako by sa nasral? jooj, to mi za tie stresy nestojii, co by potom nasledovali :( je to zlozite, ...ved sama vidis, ze i celkovo nas vztah je onicom,... ja to tak vidim, ze to skor-ci neskor skonci :( .... ja sa mozem snazit ako len chcem, no on kasle uz aj na tu moju snahu.... ! evidentne!!!

Heinz-klátil

InLoweee - Tak to je fakt sila toto...
Takýto človek a takto to vie doj*bať.
Kebyže mi to povie holka tak ju spravím hneď.
Ja to proste nechápem! Takýto jak je on tí si s prepáčením zaj*bú a ešte nechajú babu rozrobenú a vôbec nemajú výčitky.
A taký ako som JA! Čo by som si babu vážil a spravil všetko čo jej vidím na očiach tak tak ja NIČ!? ,,Tí dobrý,, majú vždy smolu... Dokonca som ešte nemal ani babu. Mám síce 17 ale pýtam sa.
Musím biť hajzel aby som pokročil o stupeň vyššie?
shit :(

alzbee

Ty kokso, tak on je fakt egoista:((...vies co by som mu spravila-byt na tvojom mieste? ze ked sa najblizsie budete milovat, tak bud ty na nom a sprav len par pohybov (odhadni to tak, aby sa nespravil) a potom sa proste zodvihni s tym, ze je koniec sexu. Nechaj ho nedokonceneho a ked sa ta spyta, ze to co ma znamenat, ze ho nechas takeho rozrobeneho, tak mu povedz, ze aspon vidi, ako sa citis ty!

InLoweee

alzbee - no minule som mu nieco take aj povedala, v suvislosti s tym, ze mi to chyba, ze to potrebujem, ze uz som zufala z toho a ze si asi najdem niekoho ineho... a on na to: "a to ti nestaci , co mame?" :(
PS: samozrejme ze by som ho nepodviedla ;)

Heinz-klátil

InLoweee - asi máš pravdu, že nieje čo riešiť ale vyskúšaj sa s ním otvorene porozprávať a keď je zadubený a nepochopý to tak to treba ukončiť.
Veď napr. mne by išlo v 1. rade aby som uspokojil holku a nie, že ju nechám ,,rozpálenú,, Vtedy by som sa aj trochu bál, že ma nechá keď ju budem zanedbávaŤ (a je to aj tak ved preco by mala znašat zanedbavanie ked iny chlap ju môže priniest do neba orgazmom) ale ako vidím baby majú aj veľkú trpezlivosť čo som si ani nemyslel, ale teraz už to aspom viem.

alzbee

InLoweee: to mi je luto, ze to aj ty tak citis :((...mozno by mu trklo alebo ho aspon trosku zahanbilo, keby si mu povedala, ze ked sa uz on nesnazi ta uspokojit, tak by ti mohol kupit aspon vibrator, pretoze ten namiesto neho odvedie pracu na 110% :)) alebo mu naznac, ze ci si mas miesto neho milenca hladat, ktory by ho v sexe nahradil a urcite aj prekonal vo vykonoch (i ked predpokladam, ze to by si urcite nezrealizovala, ale aspon ho trosku naplasit)

InLoweee

niekto - ten moj chlap sa nedokaze "rozpravat" o problemoch a ked aj tak mna uzna za "vinnu" a problem je kvazi vyrieseny.

InLoweee

alzbee - ano, tak aspon vies o nas trosku viac, a mozes to objektivnejsie zhodnotit. Aj mne to tak pripada, a v podstate sa celkovo sprava ako nejaky egoista :(( velakrat som sa snazila mu nejakym sposobom dohovorit, alebo skusit hocico len aby napr. vydrzal- ale on nema prosto zaujem...tu asi nie je co riesit...