Tajomstva vo vztahu

Príspevok v téme: Tajomstva vo vztahu
ilia

Dobry den,
mam skoro 3 rocny vztah a nedavno som zistila, ze cely minuly rok si priatel pisal s byvalou, posielali si maily, stretli sa. Predtym neboli v kontakte takmer 4 roky. Tak preco teraz? Vsetko toto sa odohravalo bez mojho vedomia, nic mi nepovedal. Nevadi mi, ze su v kontakte, ale to, ze mi nepovedal pravdu. Ked som sa ho pytala preco, odpovedal mi, ze som velmi ziarliva a vraj by som mu robila sceny. Co si myslite o tomto mojom probleme? Je normalne, mat vo vztahu tajnosti? Jeho byvala mu vraj vravela, ze mi ma povedat celu pravdu, ze sa stretli ako kamarati. Ale on nic, cely ten rok sa tvaril akoby nic. Ked som to zistila, velmi sa nahneval, nakoniec som sa citila vinna ja. Podla mna to nie je normalne. Citim to ako zradu. Nevadi mi, ze dobre spolu vychadzaju, ale to, ze sa to odohravalo bezomna, akoby som ani neexistovala. Akoby mu nezalezalo na tom, ako sa citim. Co si myslite, iba prehanam, alebo su urcite tajomstva vo vztahu normalne?

Soney

ani sa ti necudujem, ze ti to tvoj drahy zatajil. Chlapi nemaju problem povedat pravdu. Ja som to zazila tiez. Moj drahy fajcil. Vie ako to neznasam napriek tomu zacal znova. Ked prisiel domov z prace som citila z neho cigarety. Ked som sa ho opytala ci fajcil povedal, ze nie. Takto mi to zapieral asi 2 tyzdne. nakoniec mi bolo jasne, ze fajci, ale stale o tom klamal. Jasne, ze ma to rozzurilo, vycitky, ako mu mam verit atd. Pri otazke, preco mi to nepovedal hned, znela odpoved, ze by som "vyskakovala" a robila sceny....Ked som o tom porozmyslala, tak je to vlastne moja chyba. Keby som to zobrala s chladnou hlavou tak by urcite nemal problem to povedat. Tak to iste radim aj tebe. Daj mu najavo, ze ti moze povedat aj o kamaratkach.....potom nezazijes ziadne prekvapenia....

Bruno333

Základ vzťahu je úprimnosť. Ak Ti teraz zatajil toto, čo to bude v budúcnosti...Skús sa nakontaktovať na tú jeho bývalú a porozprávať sa s ňou. Ak sa budú ich výpovede zhodovať, nie je o čom. Ale ak nie...

jajka001_

ty tiez povies vsetko? ked stretnes kolegu a pokecate, len tak nezavazne, a ked vies ze on je strasne ziarlivy, a keby si mu to povedala tak by ti to vycital? podozrieval ta, vypocuval? povies to? asi sa radsej vyhnes zbytocnemu konfliktu.

ivana4837

Ahoj,určité tajomstvá sú normálne,ale vzťah by mal byť založený na dôvere a pravde.Ak by s ňou nič nemal netajil by to.Nech si predstaví ON ako by mu to padlo,ak by si to spravila ty jemu!!!