Tajomstva vo vztahu

Príspevok v téme: Tajomstva vo vztahu
ilia

Dobry den,
mam skoro 3 rocny vztah a nedavno som zistila, ze cely minuly rok si priatel pisal s byvalou, posielali si maily, stretli sa. Predtym neboli v kontakte takmer 4 roky. Tak preco teraz? Vsetko toto sa odohravalo bez mojho vedomia, nic mi nepovedal. Nevadi mi, ze su v kontakte, ale to, ze mi nepovedal pravdu. Ked som sa ho pytala preco, odpovedal mi, ze som velmi ziarliva a vraj by som mu robila sceny. Co si myslite o tomto mojom probleme? Je normalne, mat vo vztahu tajnosti? Jeho byvala mu vraj vravela, ze mi ma povedat celu pravdu, ze sa stretli ako kamarati. Ale on nic, cely ten rok sa tvaril akoby nic. Ked som to zistila, velmi sa nahneval, nakoniec som sa citila vinna ja. Podla mna to nie je normalne. Citim to ako zradu. Nevadi mi, ze dobre spolu vychadzaju, ale to, ze sa to odohravalo bezomna, akoby som ani neexistovala. Akoby mu nezalezalo na tom, ako sa citim. Co si myslite, iba prehanam, alebo su urcite tajomstva vo vztahu normalne?

funnyf

Akoby som čítala niečo moje :-o
Takže nie som len ja "divná" keď mi niečo takéto vadí? Lebo môj to stále otočí proti mne, pripadám si ako prípad pre psychiatra. Môj síce nechodí von, ale odohráva sa to všetko na nete.

Bacil5

Ashoj Ilia..Tvoj pritel ma ale odvahu,stretavat sa s ex.Nepovim ked sa nahodne stretnu a. idu na kavu,ale stretavanie ,dopisovanie len riskuje!!Ukaz mu ,ze to tiez vies.chod tiez na kavu so svojim exa nepovec mu to hraj sa chvilu snim nech to tiez pociti..uvidis aky tolerantn bude on ked je taky macher.

Bacil5

Laska je sialena vec..rob sludi sialecou.Vo vstahu sa nema klamat.klame len ten kto ma strach s pravd.Pravdu potrebuje pocut aj ten najväcsi klamar..

stela1967

ano som s nim lebo ho lubim a stale davam sancu zacali sme po dvoch rokoch spolu zit u mna a nic sa nezmenilo ako nahle ideme k nemu(byva asi 150km odo mna) uz suseda mu vyzvana suskaju si pri dverach klebetia prave sa to stalo pred hodinou nahnevala som sa a isla som von so psikom a povadala som mu nech si ju zavola a klebetia ale ja som zla na ine zeny pubertacky sa vychechtava oci mu behaju ako radar ach skoda reci mna len kritizuje vsetko co poviem je blbost aj ked viem ze mam pravdu ale ina zena ked nieco hovori tak ju pocuva ako ....nemam slov len uz nevladzem psychycky som znicena a co je najhorsie moje meniny si ani nevsimol robil sa ze zabudol pisala som o tom tu s nazvom zabudnute meniny boli to a ja som mu nosila vsetko na tacke torty vypekala za to si nezasluzim ani polny kvet a ked okritizujem nejaku prostitutku ci k... to by ste mali pocut ako ich obhajuje na internete vyhladava vsetko o Linde Drevenkovej a podobnych prostitutkach....

stela1967

ja ta chapem moj priatel je o 20 rokov starsi a robil to iste so susedou si vypisoval ta mu posielala hole baby debiliny si pisali atd tak isto vselijake pubertacky z okolia a nakoniec som ja bola zla povedal ze som staroomodna a mam sa ist liecit lebo som ziarliva zmenila som sa nevidim uz v nom toho cloveka akeho som si myslela ze je a moze zato on neverim mu vobec je zavisli od holych zien atd len sa trapim a na co?On sa mi len vysmieva a ma uz 64 a rozum ako 20 rocny

linduska

to velmi dobre poznam...prezila som presne toto iste a jedina vec,ktoru mozes urobit je - povedat mu svoje pocity pekne krasne narovinu. nech ti to vysvetli a to, ze by si robila sceny nie je dovod. on by robil urcite ovela vacsie sceny ak by si ty urobila toto iste. tak ako kazdy chlap. a ak to nepomoze, nechaj ho nech si vyberie bud ty alebo ona.

stela1967

Velmi dobre Ti rozumiem.Tak isto by som to prezivala aj ja.Vidis niektore vedia ublizit a oni su tie najlepsie.Neboj sa ja som nieco podobne prezivala a ja som nakoniec bola zla.Ked budes cakat kym sa nevrati aby si zistila pravdu tak do vtedy sa nervovo vycerpas ja viem stale mas obavy bojis sa vidis a on je kludny lebo vie ze ma dve zeny dobru kamaratku a teba ktora mu toleruje vsetko je si v tebe isty a to je zle nerob to zmen to rob sa ze ti je to lahostajne co robi skus aj ty v nom vyvolat nejako ziarlivost porozmyslaj ako uvidis ako sa zmeni zacne rozmyslat chlapi sa velmi boja neveri.Vyvolaj v nom pochybnosti,obavy ze si ho odsunula na druhu kolaj daj mu pocitit tie iste pocity ake on v tebe vyvolava.Uvidis ako to s nim pohne nebude mat cas mysliet na nu.Vies nepaci sa mi jeho chovanie vobec ja by som mu neverila neboj sa raz sa v nej sklamal a sklame sa aj druhy krat v nej to mi ver a bolest bude pre neho dvojnasobna zelam mu to z celeho srdca zranuje Ta tak nech vie aky to je pocit byt klamany.Prosim Ta hlavne sa netrap nezasluzi si to aby si kvoli nemu trpela na svete je dost chlapov ktory hladaju mozno prave taku ako si ty a vedia si aj vazit zenu.Porozmyslaj ci sa oplati cakat ze co bude "ZI" a nestracaj svoju hrdost nenechaj si posliapat svoje sebavedomie.STELA

ilia

POKRACOVANIE......Chcela som, aby ma so svojou byvalou zoznamil. Ale odmietol. Chcela som sa s nou porozpravat a dozvediet sa, co k nemu citi, ci je to iba kamaratsky vztah alebo nieco viac. Najviac sa bojim toho, ze to bude trvat stale. Ona bola jeho prva laska, potom ho nechala a jeho to dost ranilo. Viem, ze prenho znamela velmi vela, lebo mi to aj povedal. Potom neboli v kontakte 4 roky a zrazu sa objavila. Co ak to v nom vyvolalo nadej, spomienky na "stare casy". Momentalne je ona mimo SR, takze teraz nie su v kontakte. Ale bojim sa, ze ak sa vrati, vsetko sa bude opakovat. To mam zit v jej tieni???? Nie, to nedokazem, ale zaroven ani on sa nechce vzdat tohto svojho "maleho tajomstva"....to mi je jasne. Neviem, co mam robit. Nedokazem sa tvarit, ze mi to nevadi.........

stela1967

Vobec si nic nevycitaj.To co on spravil sa vo vztahu nerobi.Ked je zadany nema sa co stretavat so svojou byvalou.Ja by som mu to nikdy neodpustila.Nechcem ti nasadit chrobaka do hlavy ale myslis ze to ostalo len pri rozpravani?Ja nie.Prepac ale pocuvaj na mna zisti si priamo od nej vsetko preco sa s nim stretavala pisala ked vedela ze ma vztah moze sa hanbit to sa nerobi to robia len k......Rozmisli si ci mu to odpustis lebo ti klamal a pokusal teba obvinovat.Prajem ti vsetko dobre.STELA