Ahojte,
patrim ku konzumentom energeticky napojov ako mnohi dasli. Napadlo ma zavies sem temu o tychto drinkoch. Zacnem jednoduchou otazkou, ktory energeticky napoj oblubujes a preco? Hadam sa konzumenti postupne pridaju a vznikne zaujimava diskusia. Cakam na prispevky :). Peknu slnecnu nedelu praje blesktresk.
Energeticke napoje
ja sice energeticke nepijem, ale priatel. malokedy si ich kupuje kvoli nejakemu zvyseniu energie. kupuje si ich hlavne preto, ze zbiera plechovky. teda vzdy ked najde nejaku novu, aku este nema, tak si kupi..zatial ich ma minimalne cez 150, kazdu inu
ja nepijem energetické nápoje- sú veľmi kalorické a navyše nezdravé....keď už potrebujem prísun energie- čistý taurín- ťažko ho zohnať total brutal čistý ale....funguje..
a kedysi som pila redbull (ked som ešte bola zástancom energetických nápojov)ten však akosi na mňa prestal účinkovať , zaspávala som....a potom som pila ...fúúha už ani neviem ako sa to volá...ale bolo to lacné čiže kvalita nulová (malo to 38% taurínu)...dnes si radšej dám čajík (či už jasmínový, zelený alebo biely)a mám z toho lepší pocit....