Velmi vysoka...

Príspevok v téme: Velmi vysoka...
Freely

Ahojte:)
Chcela by som sa spytat, ako by som sa mala obliekat, aby som vyzerala opticky mensia. Mam 15 a 177cm, je to na zblaznenie, nenavidim svoju vysku. Je mi nanic, ziadna modelka byt nechcem. Kazi mi sebavedomie, pomaly kazdy chlapec je odo mna mensi a to sa mi pacia hlavne ti mensi chalani, takze mam smolu, vyzeralo by to velmi zabavne chodit s mensim. Raz som mala rande s jednym mensim a bolo to hrozne:(, nenavidim svoje dlhe nohy. Stacilo by mi takych 165-167 cm, ako maju zeny normalne, nie byt takato obryna, este v 15!! A najvacsi, priam panicky strach mam z toho, ze este narastiem. Kazdy vecer sa modlim, aby som nerastla, ked zacitim ze ma pobolievaju svaly chytam paniku, chulim sa do klbka, tlacim si kolena k hrudi, len nech preboha uz nevyrastiem. Moja najlepsia kamaratka je odo mna o hlavu mensia, ten rozdiel je vtipny, ale zial, pre mna velmi nie. Pokusala som sa s tym zmierit, vsak kazdy je nejaky, ale nejde to, proste nejde, tak velmi tuzim byt mensia, ani si to neviete predstavit.
Okay, som sa mierne rozpisala, potrebujem len radu ohladne tej prvej vety.
Dakujem

slecnaE

ked budes mat 20 tak si svoju neopisatelne krasnu vysku nebudes vediet vynachvalit..:)
ja som vyskou \\\"trpela\\\" cele detstvo aj pubertu a teraz v 23 spokojnesia ani nemozem byt...vsetci obdivuju vysoke zeny-ver mi ...a s tym oblecenim vela nenarobis tak sa tym netrap...:)

ellie

tak ako pisu baby, freely mozno to teraz vnimas ako hendikep, ale uvidis ako svoj nazor s pribudajucimi rokmi zmenis :)

malickasom

ahoj, neboj sa mozno uz nevyrasties. ja som napriklad prestala rast v 13tich. ja mam len 162. podla mna vysoke baby maju viac moznosti. Ak si stihla mozes si obliect cokolvek a budes v tom vyzerat super, narozdiel od takej co je nizka a trebars este aj pri tele. ak priberies neni to na tebe hned vidno, ako na mne vidno kazde dve kila :) ja som mala na strednej kamosku co mala 182 cm a rada nosila podpatky... ked sme sli vedla seba ona na podpatkoch a ja v teniskach vyzerali sme strasne cool :) a vzdy sme si z toho robili srandu

modra

Freely, vadit ti to bude este tak asi 2 roky, potom ta chalani vyskou dobehnu :) dnes ma takmer kazdy chalan nad meter80.
177 nie je vela ani objektivne, mas 15, no uz viac ako 3cm, max. 5 nenarasties.
Myslim, ze take oblecenie, aby si vyzerala opticky mensia neexistuje...

kate_KE

jak ti dobre ja zas mam iba 162 cm :( a len kvoli tomu nemozem robit modeling ..a netrap sa kvoli tomu uz by si nemala vyrast musis sa stim zmierit dakto je nizky dakdo vysoky co uz :D

Salz

A k obliekaniu...to ti bohuzial neporadim,ja by t tebou by som zvyraznila tie dlhe nohy, cize teraz ked mame leto pekneee minisiukne,sortky,kratke saty.....len sa neskryvaj pod kadejake roztahane handry....

Salz

177 nie je zas až tak vela....no dievča si vyššia,ale nie je to absolutne nic strasne,tak nepanikar:) ver mi, ze je koooopa peknych vysokych chlapcov a na tvoje slhe nohy bud len pysna, vies kolko dievcat ti ich musi zavidiet? tak hlavu hore, jedina nevyhoda je , ze asi nebudes moct nosit topanky s do neba siahajucimi opatkami:Da to zas prospeje tvojej chrbtici:)