Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi vysoka...

Príspevok v téme: Velmi vysoka...
Freely

Ahojte:)
Chcela by som sa spytat, ako by som sa mala obliekat, aby som vyzerala opticky mensia. Mam 15 a 177cm, je to na zblaznenie, nenavidim svoju vysku. Je mi nanic, ziadna modelka byt nechcem. Kazi mi sebavedomie, pomaly kazdy chlapec je odo mna mensi a to sa mi pacia hlavne ti mensi chalani, takze mam smolu, vyzeralo by to velmi zabavne chodit s mensim. Raz som mala rande s jednym mensim a bolo to hrozne:(, nenavidim svoje dlhe nohy. Stacilo by mi takych 165-167 cm, ako maju zeny normalne, nie byt takato obryna, este v 15!! A najvacsi, priam panicky strach mam z toho, ze este narastiem. Kazdy vecer sa modlim, aby som nerastla, ked zacitim ze ma pobolievaju svaly chytam paniku, chulim sa do klbka, tlacim si kolena k hrudi, len nech preboha uz nevyrastiem. Moja najlepsia kamaratka je odo mna o hlavu mensia, ten rozdiel je vtipny, ale zial, pre mna velmi nie. Pokusala som sa s tym zmierit, vsak kazdy je nejaky, ale nejde to, proste nejde, tak velmi tuzim byt mensia, ani si to neviete predstavit.
Okay, som sa mierne rozpisala, potrebujem len radu ohladne tej prvej vety.
Dakujem

jankaaaaaaaa

kazdy je hrdy nato co ma , my vysoke na svoju vysku a tie nizsie tiez na svoju vysku. a je zbytocne sa hadat co je viac krajsie. to ako keby sme tu rozoberali ci hnede vlasy alebo fialove su krajsie... zbytocne

vejvamnv

respektujete autorku temy ved ona ma komplex ze je vysoka a vy nizske ju v tom este potporte ona chcela pomoct tak by tu mali pisat len vyssie a nie ze nizske a ze sa vam nepacia vysoke ja si dam podpatky a nemyslimze som ZIRAFA je to ubohost to tvrdit o niekom a tiez mi nevadi ze mam chlapa mensieho komu to vadi vam mata BB ved ja snim zijem nie ty tak co ta dotoho ked sa ti nepacia taky najdi si o 100 hlav vyssieho a nerieste tu co sa vam paci a co nie

jankaaaaaaaa

mataBB: ja mam 180-179 a tiez nevyzeram ako zirafa ;) este mi to nikdy nikto nepovedal, ani sa mi takto deti nikdy neposmievali..

silviklh

vejva,ja proti vysokym zenam nemam nic,ale nesuhlasim,co tu bolo pisane,z coho kricalo,ze len vysoke su krasne a len na nich vsetko lepsie vynikne...ja mam tiez dobre miery 89-62-91 a to mam vysku 169 a je to tiez pekne....

jankaaaaaaaa

ja nevravim ze nizke baby su skarede.. len pisem ze mne sa to nepaci proste.. nemam proti nim nic vobec, ved nikto zato nemoze ani my vysoke.. tak ako sa niekomu nepacia vysoke zeny mne sa nepacia nizke. alebot ak ako sa niekomu nepacia cierne vlasy,.. kazdy je individualny a kazdy moze na sebe vyzdvihnut svoje prednosti ci je vysoky ci nizky. ja som tu hlavne chcela podporit vysoke baby ze nemaju sa preco hanbit, prave naopak maju byt nato pysne. ved modelky? vsetky su vysoke a aj na miss pozaduju urcitu vysku. nizke modelky neexistuju äneratam fotomodelky) a preco asi?? lebo vyska je sexy! :D velmi nepekne je vsak ked sa zeny hrbia :/ to by nemali robit ani nizke ani vysoke

mataBB

ja mam tiez 169 cm a nemenila by som za nic...mozem si dat aj vysoke topanky a nevyzeram ako zirafa..a dalsia vec...nemusism sa bat ze moj partner bude nizsi odo mna

jankaaaaaaaa

horsie som to vnimala na ZS, vtedy som vyrastla strasne rychlo a vsetci boli ovela nizsi aj chalani aj baby. nemala som ako take komplexy z toho ale skor som bola nahnevana nato, vzdy som musela sediet vzadu a nevidela som na tabulu a tak..

vejva

nechapem ako mozete sa zacat hasterit pri vyske ved za nu nikto nemoze jankaaaa ano si vysoka ale zase ani nizske niesu skarede ci ake a tak isto ani vysoke niesu skarede.baby toto nechapem ved koli takym ako ste vy maju take mladsie baby ci chlapci komplexi lebo oni chcu poradit a vy im tu ukazete ze este just sa vam to nepaci.Ja som vysoka tiez a som spokojna ale nemam nic proti nizskym tak aj vy nizske nemajte proti vysokym a to iste aj naopak vysoke nic proti nizskym

jankaaaaaaaa

ved ja pisem ako to vnimam ja. mam kamosky co maju okolo 172cm a vkuse o tom basnia zeby chceli byt take vysoke a vacsinou im poviem ze nie vzdy to je vyhra. ako pravdu povediach chcela by som mat tak o 4cm menej, to by bolo asi lepsie lebo by som mohla nosit vyssie topanky a aj s oblecenim by som nemala taky problem, pretoze velkosti S,M ktore nosim su mi casto kratke, takze musim hladat oblecenie preciznejsie :D. ale ja si vobec nepripadam vysoka, ked vidim fakt vysoku babu tak sa za nou obzriem ze "waaau aka vysoka holka"... nevnimam to ako hendikep pokial nevidim nejake krasne vysoke topanky, alebo su mi kratke nohavice.. moj priatel je cely bez seba ze som taka vysoka a neda nato dopustit.. nedavno som spoznala holku, tkora je taka vysoka ako ja presne, lenze ona ma vsetko vacsie.. nohy, ruky, ma hrube lytka, ramena, boky sirsie, na nej uz vidno ze je celkovo taka "vacsia" ja mam nohy 39, a miery 93-63-95.. cca a nemam nic na sebe take "zvacsene" ako niektore vysoke baby, napr. basketbalistky a tak..

vejva

Tak ja tiez patrim k tym vyssim mam 178 a nosim dokonca aj podpatky tak zase nie ze 10 cm ale tak 4 cm vacsinou na platforme.Ak vam chlap povie ze si pekna len ta vyska nic moc tak je dili a nestoji vam za plac a za hrbenie a za modlanie to skor potom by on mal vyrast a sa uvedomit ze vyska asi nieje vsetko.Ja mam muza 174 cm vysokeho to znamena ze je nizsi a vobec mu to nevadi a mne tiez nie.A komu to vadi nak sa na nas nepozeraju nie?