zdrawim chcem sa spytat..je to trosku trapne..no som panna a s mojim priatelom sme chceli mat pohlavny styk..lenze som priliz uzka..ledva prejde s jednym prstom..skusame to viac roztahowat ale wzdy ked ide hlbsie strasne to boli az sa to neda vydrzat..nemoze to byt nejaky zdrawotny problem?skusali sme aj lubrikant a stale nic :( ..prosim poradte..dakujem
prilis uzka !!!!!! :(
bud si prilis mlada, alebo malo vzrusena...
Možno niesi dokonale uvolnená a vlhká. Zo začiatku som s tým mala problém aj ja a priateľ do mňa mohol strčiť len jeden prst...Po čase (pár mesiacoch) som bola taká uvolnená, že do mňa ľahko vnikol aj s penisom. Takže to chce len trochu praxe :) Veľa šťastia!
no to bolo tak ze minuly rok cez leto ( to si dobre pamatam) sme sa dostali k tym intimnym dotykom a tak uz uplne:) to sme spolu chodili dva roky. no a po styroch ( dlhych a hroznych )mesiacoch sme sa dali dokopy a potom sme sa k tomu nakoniec dostali...takze po vlastne vyse 2 rokoch. proste malo to svoje priciny preco az teraz, ale jedna z nich bola ta co tvoja. nakoniec to vyslo:))) ale sme radi obaja ze sme sa k tomu dostali teraz a takto a myslim ze to takto bolo aj najlepsie:)
dakujem ..fakt ste pomohli..
pre bodocka: ece sa chcem spytat po akom case ste mali sex??
ahoj 2lil_mama3
uz som tu nedavno na na nieco podobne odpisovala. s tym ze ja som mala ten problem niekolko mesiacov co ty.. tiez to bolo tak na jeden prst aj to vobec nie cely a velmi ma to bolelo aj stipalo... som si myslela ze to nikdy dalej nedostane.no proste to sa neda podla mna na par krat skusat prstami a je po probleme.. tvoj chlapec musi byt doslova trpezlivy a ty tiez a treba na to cas a skusat to..ved on by ti mal pri tom pomoct podporit ta aby si sa uvolnila.. to nejde len tak nieco roztiahnut co nikdy nebolo pouzivane.. proste je to citlivy sval s mnozstvom nervov. mylsim ze casom sa to napravi, budes moct byt viac roztiahnuta az potom je cas na sex.
severanka ma pravdu.....ak mas strax ci uz z pohlavneho styku alebo z bolesti stiahne sa ti svalstvo a nejde...tak porozmyslaj nad tym ci to naozaj xces a nehrn sa do nicoho na co nie si pripravena...
podľa mňa nie si úzka, len sa bojíš... skús sa viac uvoľniť a nemyslieť na to, že to bude bolieť...