Cav vazeny posluchaci moji :):D Mala som sex s priatelom, pri ktorom sa spravil ae neni si istý či na perinu alebo do mna!! síce hned ho vytiahol ae neni si istý že ked to začalo či niečo neubehlo do mna !!! Mám neplodné dni a mozem, ostat tehotna ked nahodou do mna ?
Som ? niesom ? TEHOTNA !!!
ja len nechapem ako vas to moze tak stvat to je ich problem co a ako robia ...
no jo..hadam si uvedomia,ze mne,tebe a aj inym urcite to leze na nervy a prestanu...inak..no asi nam sibne..;)maj sa
mimixxxx ved prave, ale ich problem. Hlavne nech to sem uz prestanu pisat, lebo mi z toho zacne sibat :D No idem ja spat, maj sa
:D...pekne napisane...a teraz si vezmi,ze kolko takyx blbcov je na svete ked pisu take debiliny...vies vela ludi vie len,ze "ja mam dierku,on naradie" a robia debiliny...pri tom ani poriadne nevedia co s tym..iba "hore,dolu,hore,dolu..."
mimixxxx presne tak.. Sexovat by mali ti, co vedia aj veci akolo toho, nie len to kam sa "to" zasuva. Potom ked otehotnie naozaj, bude sem pisat ako to je mozne a ci ma ist na potrat a ze sa na to neciti a pod.
ach jajj mas pravdu...je to uz trapne a uz to ani mna nebavi...neviem ci pre nix neexistuje vecicka ako test,ci im to nemysli alebo co...preboha ved odkial mame mi vediet ci sa vystriekal al nevystriekal do nej...a ci bede al nebude tehotna..no je to tu uz otas..:/
niekto tak urcite je to najbeznesi problem, ked sexuju ludia co maju potom take otazky. Jak je mozne ze ja (a iny) som taku otazku este nemala? No tak, ze ked uz to robim, tak aj viem co a ako okolo toho a nemusim sa pytat. A kto nevie nech to nerobi.
ach jajj naajbeznejsia otazka lebo je to najbeznejsi problem :P
Prepac ze som sa tak rozculila, ale naozaj sem kazda baba pise tuto istu otazku! Ved ak si si neni ista, preco si nespravis test? Ako mame my vediet nieco viac? Naozaj mi to tu uz zacina liest na nervy, tato otazka je uz trapna. prepac ale je to tak, denne ich sem pribudne 50, takych istych!!
Jejda urob si TEST!!! Preco nas do toho zatahujes? Uz je tu kazdy druhy pripevok o tom ci "som alebo nie som tehotna".. ja sexujem 3roky a nikdy som taku blbu otazku nemala. Sprav si test, my nie sve vestci aby sme ti vyvestili ci si v tom!