Prosim poradte mi niekto. Mam velmi rada tvarohovu babovku a neviem si ju upiect. Uz som skusala asi 10 krat a neide mi to. Mam obycajnu elek.ruru. Len to nechapem,ze u mami,ktora ma asi 20rocnu,tam sa mi stale podarila. Skusala som uz,ze najprv dam na silnejsie a potom pomaly znizujem teplotu,alebo,ze peciem pri stalej teplote. Neviem. Prave teraz som ju zase dopiekla a .... hrozne. Pekne mi vyjde,vrch pekne mam popraskany,ale po hodine pomaly zacne padat(ruru som neotvorila ani raz). Nechapem...
Tvarohova babovka
no 45 minut
Inac agaven,tesim sa ze si tu...:)
Znama mi povedala,ze to mam kvoli rure. Ved mam novsiu,len bez tych vybav. Zatial sa mi este stale vsetko podarilo. Babovku som uz piekla ale nie s takymi tazkymi prisadami. Zatial vsetko bolo dobre. Moze to byt,ze aj 150 je vela? Ako dlho pecies ty babovku? A na tak malo davas 100-120?
vzdusny davam ked pecem 3 plechy naraz a to na vianoce a suché kolace
elektri zo vzdusnym vent. ale ten nedavam raz mi tak nevysla rychlo splasla rychlo vysla s tym ventil ale aj splasla a bola este surova
Agaven a aku ruru mas? Obycajnu alebo tie vzdusne s ventilatorom?
no ja ju davam dole a pecem 100/120 ale vynde mi ale robim pudindovu tak potom neviem v com problém
No ja som uz skusala piect,ze najprv na 200 a potom po 5min pomaly dole az na 150-nepodarilo sa.
Potom som skusala stale na 150 a tiez nic. Piect peciem na druhom z dola.
Stale mi to prekrasne vonia,aj cele sa mi zdvihne a po hodine pomaly pada naspet. Dneska som ruru neotvorila,len ked uz som zacala citit,ze pripeka.
Skusala som to s alobalom,vyssie piect,nizsie...
a davas hore stred dole ked das hore tak vtedy mi to robilo teras davam nižsie ju
no ja 120/150 ked dam viac tak splasne