Chcel by som sa spytat ci pozeravate tuto relaciu a co si o nej myslite. Ja som to minule pozeral raz a stacilo mi bol som uplne znechuteny z dnesnej doby. Vsetci sa len podvadzaju, rozvadzaju klamu atd. O com su taketo vztahy? Preco 90 percent ludi ktory povedia "lubim ta" vlastne ani nevedia co je to laska a nevedia co je to lubit? Ked som pozeral tu relaciu bolo mi z toho az zle a vzdy ako tam zobrazili ako ich nachytali ako sa podvadzaju, tep sup na 200 a uplne mi klesla nalada vzdy zaspavam s takou nechutou ked to skonci. Co si vy myslite o tejto relacii? pozeravate ju?
ak nie, mali by ste si to aspon raz pozriet hlavne ti co podvadzate a mali by ste sa nad sebou zamysliet..
Relacia - nevera po slovensky
jasne, je to totalny fake - bohuzial.. ale verim, ze takto to nejako vyzera.. stacilo mi, ked som tatkovho byvaleho sefa videla len tak sa prechadzat s nejakou flandrou po nasom obchodnom centre... aj ma videl, aj si s nou dal pusu, ma doma zenu, 2 deti - sice dospele... ale kurna to tym chlapom nestojime ani za trosku cti??? ked podvadzaju, nech to aj dobre skryju, ale najlepsie - nech nehraju na dve strany!
Ano Summerka poznam :) ale tiez si o tom mozes precitat na nete...
A mozem sa spytat ako to vies? Myslim ci poznas niekoho zo stabu, alebo si tam ty, alebo si si domyslel a tak.. nie ze by som tomu neverila, len ma to zaujima :)
Ano su vymyslene a este aj zle natocene... tak sa nemusite bat podvadzania - ak vam to svedomie dovoli :)
ROBAK takze tie pribehy su vymyslene? To americke som nevidela.
No tak ta nasa relacia bola neskutocne trapna fakt tragedia v amerike to ma aspon trosku uroven ale treba si uvedomit ze nemozes dat len tak niekoho sledovat bez jeho vedomia a este to dat do telky na to je ZAKON aspon u nas na slovensku
ROBAK no ja to neviem :) som to videla len par krat asi pred rokom ci kedy.. Som myslela ze to je naozaj. Proste ze keby som chcela, idem tam, dam sledovat frajera a zistim ci je verny. Alebo? Ved inak to straca zmysel ak to je len vymyslene nie?
Ale dufam ze viete ze ta relacia je vymyslena, hraju tam komparzisti
A este drobec, nebud z toho taky znechuteny. Chapem ta, aj ja som z toho bola, ale nastastie este stale ziju aj taky ludia ktory sa nepodvadzaju a uprimne sa lubia. Aj ked, je ich malo :( ale mam par takych kamaratok, aj chalanov takych poznam takze sa to este da. Len musis dobre hladat a najdes taku co ti bude verna :)
drobecc je fajn vediet, ze aj niekto iny (ty) ma takyto nazor na neveru. Ja s tebou suhlasim. Tu relaciu som videla, ale len par krat a odvtedy ju radsej nepozeram, pretoze mi akurat nazenie strach ze sa to moze stat aj mne s priatelom a celkovo, ze takyto ludia vobec existuju:( Ja som s priatel 2roky a nikdy som inemu nedala ani pusu na usta. A nepremaham sa, je to u mna prirodzene. Svojho priatela lubim a iba jeho sa chcem dotykat. A som stastna, ze aj on je taky:) mozno si teraz vravite ze mu hlupo verim, ale citim to. A tie zeny (alebo muz) v tom programe tiez nedali svojho frajera sledovat len tak- citili ze sa nieco deje.