Mám to v hlave dost rozhadzane a neviem čo chcem..stretol som super babu je mi snou super a jej somnou tiez.Ma omna zaujem ale ja stále váham."Problem" je v tom že ja mám 17 a ona mala nedavno 14(vyzera snad este na menej.) Čo myslite je to veľkí rozdiel???...ja viem že ani nie, ale v tomto veku je to dost divne. Prosim poradte nechcem ju trapit...
Veľka dilema....
majkl53 tak smelo do toho:) zatial mozete byt kamarati a neskor z toho moze byt laska.. a ten sex, ak s nou vydrzis tak pockaj aj dlhsie ako do 15tich. To nie je este vhodny vek na sex.
1.jej rodicia o mne vedia a vobec im to nevadi
2.jáá snou neplanujem sex pred 15:)
joj ked nechces aby si isiel do base tak snou nechod.Dam ti priklad jej rodicia zistia ze snou chodi tak stari chalan a daju ju prezriet v nemocnici ci je este panna ak nebude tak ta mozu veselo obvinit ze si zneuzil neplnoletu a aj napriek tomu si snou nemusel spat
Podla mna je to v tomto veku určite divné ved je to ešte decko a teba zaujima asi rozmnožovanie :)
To je trojročný rozdiel, čo je v pohode. No tak zatiaľ buďte len kamaráti a normálne spolu chodievajte von a potom, keď bude staršia, začnite spolu chodiť, a randiť a bozkávať a tak... Len to bude dlhšie trvať. Však hádam nechceš s ňou od začiatku spávať, takže v pohode :)
pokial si rozumiete nieje co riesit ale rataj s tym ze nemozes od nej cakat ze bude "dospela"
v tomto veku
podla mna v pohode a tu mas aspon tu vyhodu ze casom ten vekovy rozdiel uplne zmizne
AdamKrt ale preco? Pokial s nou neplanuje sex ale len take mile randenie a prijemne straveny cas tak v tom nevidim problem.
AdamKrt, myslis to vazne?:)
Ani o nej zatial nerozmyslaj, pokial nechces skoncit ako pedofil...